Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Voor ViaDrain zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kraanmachinist Verticale Drainage. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag in de buitenlucht? Bij ons kun je per direct aan de slag. De standplaats van het hoofdkantoor is Buren, maar jij werkt op diverse projecten.

Jouw toekomstige baan

Als kraanmachinist ga je aan de slag op verschillende projecten met het bedienen van de rupskraan. Verticale drainagewerkzaamheden en overig grondverzet vallen onder jouw taken. Daarnaast onderhoud je je eigen materieel.

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig maar ook een echte teamplayer! Jij bent kostenbewust, integer en initiatiefrijk. Met jouw relevante ervaring op het gebied van grondverzetmachines en diverse GPS-systemen kun jij meteen aan de slag in deze verrassend veelzijdige baan. Affiniteit met de sector is een pré.

Verder beschik je over:
  • In het bezit van het TCVT-certificaat ‘’Machinist Grote Funderingsmachine’’ (of bereid zijn om dit certificaat te behalen)
  • Rijbewijs BE
  • Certificaat VCA

Wat bieden wij jou?

Gebr. Van Kessel heeft goede arbeidsvoorwaarden conform de Gebr. van Kessel-CAO en/of Bouw/Infra. Daarnaast investeren wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfs (Incorporate) trainingen of opleidingen naar eigen keuze behoren tot de mogelijkheden.

Een rooskleurige toekomst

Ook in de toekomst zit je bij ons goed! Gebr. Van Kessel is onderdeel van het internationaal opererend bouwconcern Koninklijke VolkerWessels (waaronder KWS-infra). De grenzen van jouw loopbaanmogelijkheden gaan daarmee dus verder dan de Gebr. Van Kessel-bedrijven.

Kortom, wij bieden jou een verrassende en veelzijdige baan binnen de mooiste branche die er is. Er wacht een mooie functie op je. Mail je CV met motivatie naar Jirska Marseille via jmarseille@kessel.nl.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...