Job type: Fulltime, Parttime, Contract bepaalde tijd

Salary: € 1.900 - € 2.400 per maand

Loading ...

Job content

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven analist voor de monstervoorbewerking. Als technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse voorbewerkingshandelingen zoals extracties, destructies en filtraties van monsters uit verschillende sectoren, waaronder de milieu- en voedingsmiddelenindustrie. De voorbewerkte samples die je prepareert worden vervolgens gebruikt bij verschillende chromatografische (GC-MS, LC-MS) en fysische technieken.

Je werkt volgens interne procedures en zorgt voor betrouwbare en accurate resultaten. Samen met het team van analisten draag je bij aan de kwaliteit en efficiëntie van het laboratorium.

Wie zoeken wij voor Laborant Monstervoorbewerking (Chemie)?

Wij zoeken het volgende profiel:
  • Afgeronde MLO3/MLO4 opleiding in de richting van laboratoriumonderzoek allround laborant, fysische-chemie,
  • Ervaring met het uitvoeren van voorbewerkingshandelingen (extractie, destructie, homogeniseren, filtraties) is een pré.
  • Accuraat, zelfstandig en communicatief vaardig
  • Een proactieve en hands-on mentaliteit met een praktische instelling
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat kun je verwachten van het bedrijf?

Het gaat om een groot internationaal georiënteerd bedrijf dat zich inzet voor het monitoren van de kwaliteit van verscheidene producten.

Arbeidsvoorwaarden Laborant Monstervoorbewerking (Chemie)

  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Fulltime aanstelling (32 uur bespreekbaar)
  • Salaris: €1900 - €2400 obv een fulltime dienstverband (afhankelijk van ervaring)


Over Science@Work

Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Aqcuisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 12 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...