Job type: Fulltime, Parttime

Loading ...

Job content

Functie Omschrijving
De leraar staat centraal:
Het Kompas is heel trots op een team van bevlogen en ambitieuze medewerkers. Als leerkracht krijg je de ruimte om je te richten op je kerntaak: het ontwikkelen en verzorgen van steengoed onderwijs. De organisatie van vieringen, feesten, of andere tijdrovende activiteiten nemen we zoveel mogelijk uit handen, zodat er ruimte is te overleggen in leerteams, lessen voor te bereiden en te ontwikkelen.

Een belangrijk thema op dit moment is ons leesonderwijs. Verschillende leerkrachten en de leesexpert zijn aan het onderzoeken hoe het leesonderwijs bij ons op school nog verbeterd kan worden. Wil jij jouw vakkennis ook verder ontwikkelen en een bijdrage leveren een het creëren van goed onderwijs voor onze leerlingen? Kom dan gerust eens bij ons langs. Maak dan een afspraak met Martina Verhaar en dan maken wij graag tijd voor jou om kennis te maken en je alles te vertellen over onze school.

Missie van de school is ‘voor elk kind de juiste koers’.
Speerpunten van de school zijn al jaren eigenaarschap van kinderen en het meer- en hoogbegaafden beleid. Wij zijn nu op weg om deze speerpunten nog beter neer te zetten in een traject tot professionele leergemeenschap. Elke dag creëren wij met elkaar onderwijsleersituaties die het mogelijk maken dat kinderen zich kunnen blijven ontwikkelen, zich bewust worden van en zich verantwoordelijk voelen voor hun leerproces. Dit doen wij in een leerstofjaarklassensysteem. Structuur en regelmaat is daarbij heel belangrijk. Een van de sterke punten op onze school is een zeer veilig en prettig pedagogisch klimaat. Dit horen wij terug van ouders, externen en de inspectie. Dit klimaat zorgt ervoor dat leren voor kinderen elke dag meteen kan starten.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste leerkracht die een veilige sfeer en een uitnodigende leeromgeving weet te creëren. Het is fijn als je al geschoold bent in EDI, maar anders helpen we je daar graag bij. Als echte teamspeler werk je aan de eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van de school. Je brengt het team met jouw persoonlijkheid ook gezelligheid en draagt bij aan de fijne sfeer in het team.
Wat bieden wij:
  • Een fijne plek binnen ons professionele, gezellige en betrokken team.
  • Wanneer je interesse hebt om een expertrol te vervullen of een opleiding te starten die relevant is voor de dagelijkse praktijk van Het Kompas, dan bieden we je daar alle mogelijkheden voor.
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast, met WTF 0.6 – 1.0.


Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatie informatie

Over de school


Elk kind maakt een reis op het gebied van groei en ontwikkeling. Het Kompas streeft ernaar om gedurende deze reis het beste uit ieder kind te halen. Het Kompas is een christelijke school met kansen voor alle leerlingen. De school staat open voor iedereen met respect voor deze overtuiging.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...