Job type: Fulltime, Parttime

Loading ...

Job content

Functie Omschrijving
Onze school
IKC De Piramide is gespecialiseerd in onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen. Naast de reguliere groepen, hebben wij een afdeling voor meer- en hoogbegaafde leerlingen waar voltijd hb-onderwijs wordt aangeboden. Wij geven invulling aan dit onderwijs door met de beschikbaar gestelde mensen, middelen en materialen een lesprogramma op te zetten waarmee een uitdagende leeromgeving wordt gecreëerd waarin deze kinderen zich ongehinderd kunnen ontwikkelen. Naast de basislessen krijgen deze leerlingen verrijkende lesstof, projecten en diverse lesmodules zoals schaken en vreemde talen, verzorgd door externe docenten, aangeboden.
Veiligheid, ontwikkeling en welbevinden zijn belangrijke kernwaarden voor ons. Er heerst een positieve sfeer waarin we naar elkaar luisteren, van en met elkaar leren en iedereen wordt geaccepteerd

Functie-eisen
Hoe jij kan bijdragen
Wij zoeken een leerkracht die met passie lesgeeft en affiniteit heeft met deze doelgroep. Je bent didactisch vaardig, pedagogisch bekwaam en met jouw empathisch vermogen en communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat jouw leerlingen en ouders zich gezien en gehoord voelen. Naast je Pabo-diploma heb je bij voorkeur scholing op het gebied van hoogbegaafdheid afgerond.

Arbeidsvoorwaarden
Wat wij jou bieden
We zorgen voor een fijne werkplek met leergierige leerlingen en een gezellig team waar iedereen voor elkaar klaarstaat. Een team dat samen met de ouders en kinderen van de school ‘samen in ontwikkeling’ is. Daarbij bieden wij ruime scholingsmogelijkheden en kansen om ook je eigen talenten te ontwikkelen.

Sollicitatie informatie
Interesse?
Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Manon Hulst, 079-3211055 of piramide@opoz.nl.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar piramide@opoz.nl. We zien uit naar je reactie!

Over de school
VAN EEN BREDE BASIS NAAR DE TOP!
Integraal kindcentrum (IKC) De Piramide biedt kinderen van 0 t/m 13 jaar een uniek totaalpakket op het gebied van onderwijs, opvang, ontwikkeling en vrije tijd. We werken met één team, met één visie en creëren een uitdagende en doorlopende ontwikkelingslijn. Interesses, behoeftes en talenten van kinderen stellen wij centraal waardoor zij zich op een plezierige en evenwichtige manier kunnen ontwikkelen.
Bij ons leren, ontwikkelen en ontmoeten kinderen elkaar gedurende de hele dag in een moderne en uitdagende omgeving. De integrale benadering van de (talent-)ontwikkeling en ondersteuning van een kind wordt als een grote meerwaarde gezien voor kinderen, hun ouders en uiteindelijk onze samenleving.

Kernwoorden
Groepsleerkracht Zoetermeer docent leraar

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...