Leerkracht Midden/Bovenbouw SBO

Stichting Aloysius

View: 146

Update day: 15-02-2024

Location: Hoofddorp Noord-Holland

Category: Education / Training

Industry:

Loading ...

Job content

Vakgebied: Leerkracht SBO (speciaal)
Startdatum: Per direct
FTE: 0.6-1.0
Type onderwijs:

Functie omschrijving:

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het sbo?

Het Kompas biedt speciaal basisonderwijs (sbo). Wij gaan uit van de mogelijkheden van ieder kind en bouwen daar samen met kind en ouders op door. Kinderen kunnen bij ons zichzelf zijn iedereen hoort erbij.Ons enthousiaste team van specialisten werkt oplossingsgericht en biedt veiligheid n uitdaging. Kinderen leren individueel en samen, deels ook digitaal.Wij werken nauw samen met De Fakkel in Nieuw Vennep en De Klimboom in Hoofddorp en met andere Aloysiusscholen in de Haarlemmermeer. Wij bundelen onze expertise om ieder kind passend onderwijs te bieden.Het Kompas zoekt een leraar L11 voor de middenbouw en een leraar L11 voor de bovenbouw. De werktijdfactor is 0,6 - 1,0. Werkdagen in overleg.

Wat doe je?

Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende) collegas. Je bent binnen de school trekker/adviseur van vernieuwingsprojecten, doet onderzoek en/of bent specialist op een bepaald vakgebied.

Waar kun je op rekenen?

Aloysius wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik).

Wat breng je mee?

Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien? Kun jij goed samenwerken en organiseren? Initieer jij onderwijsvernieuwing en/of ben jij specialist in een vakgebied? Wil jij blijven leren? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel!Als leraar heb jij een pabodiploma, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een Master.

Omschrijving organisatie:
Aloysius: dat zijn onze medewerkers. Zij zetten hun kracht elke dag onvoorwaardelijk en met passie in voor onze leerlingen. Niet voor niets zijn juist Kracht, Onvoorwaardelijkheid en Passie onze kernwaarden en de basis van ons werk. Onze medewerkers zijn (terecht!) trots op hun werk en voelen zich enorm betrokken bij hun leerlingen en werk. Aloysius krijgt als werkgever bijna een 8 als rapportcijfer en daar zijn we natuurlijk blij mee.
KrachtKracht is waarmee wij dagelijks ons werk doen. We zetten leerlingen en medewerkers in hun kracht en helpen leerlingen om krachtige persoonlijkheden te worden. We bieden een krachtige leeromgeving en staan stevig in onze schoenen.
OnvoorwaardelijkWe zijn er onvoorwaardelijk voor onze leerlingen. Hierbij hoort: doorgaan waar anderen stoppen, loslaten als het goed gaat, blijven zoeken naar mogelijkheden, in goede en slechte tijden, elkaar nemen zoals iedereen is, onbaatzuchtigheid en ’mag het een onsje meer zijn?’
PassieWij doen ons werk met passie. We werken vanuit ons hart, met plezier, gedrevenheid en energie. We doen het samen met anderen en zijn ervan overtuigd dat ons werk de moeite waard is.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 31-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...