Loading ...

Job content

Weet jij alles van taalontwikkelingsstoornissen en weet je precies hoe je leerlingen in het cluster 2 onderwijs verder kunt helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een school in het cluster 2 speciaal onderwijs in omgeving Utrecht zijn wij op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw. Omdat de leerlingen ook nog een andere leerkracht en een onderwijsassistent tot hun beschikking hebben, zal jij voor drie dagen worden ingezet. Dit betreft de maandag, dinsdag en woensdag. Op de woensdag zal je een duo vormen met de andere leerkracht. Hoe fijn is het om niet alleen een sparringspartner te hebben, maar ook van elkaar te leren. Je zal les gaan geven aan 14 leerlingen van groep 3 en 4 met een taalontwikkelingsstoornis. Het is daarbij belangrijk dat je oog hebt voor de leerlingen en een sociaal veilige omgeving voor hen kan creëren. Naast de leerlingen, kunnen ook hun ouders altijd bij jou terecht met hun vragen. Je weet hen op de juiste manier te benaderen en voor je te winnen.

OnderwijsPost is gevraagd om een middenbouw leerkracht voor het cluster 2 onderwijs te zoeken voor de rest van het schooljaar. Daar nemen wij jou en de school een hoop werk uit handen. Wij verzorgen namelijk de bemiddeling en administratie omtrent het dienstverband. Wij zijn er om te zorgen dat jij een werkplek hebt waar je hart sneller van gaat kloppen. Wij nemen jou helemaal mee in het sollicitatieproces, maar daar blijft het niet bij. Ook als je via ons aan de slag gaat, zullen wij contact met je houden. Wij zijn namelijk heel benieuwd wat jouw verhalen en ervaringen zijn op de school waar je werkt.

Wat je daarvoor krijgt

  • Een salaris met een maximum van € 4534,- bruto (L11) afhankelijk van ervaring en op basis van een fulltime dienstverband;
  • Goede voorwaarden volgens de NBBU CAO plus een eindejaarsuitkering;
  • Reiskostenvergoeding bij een woon-werkverkeer van meer dan 10km;
  • Een vast contactpersoon die met jou meedenkt en helpt tijdens het sollicitatieproces.

Waar je gaat werken

De school verzorgt onderwijs aan slechthorende en dove leerlingen. De leerlingen die les krijgen op deze school zijn tussen de 4 en 12 jaar oud. Op een cluster 2 school wordt het lesprogramma van een reguliere school zoveel mogelijk doorlopen. Het lesaanbod stemt de school af op de behoefte van de leerling. De groepen zijn klein en er is veel aandacht voor het ontwikkelen van communicatievaardigheden. Zo zijn er ook leerlingen met een auditieve beperking die tweetalig onderwijs aangeboden krijgen. Dit houdt in dat zij zowel Nederlands als de Nederlandse gebarentaal aangeboden krijgen. Op deze school werken niet alleen leerkrachten, maar ook onderwijsassistenten, logopedisten en intern begeleiders. Jij bent een leerkracht die talent heeft voor taalstimulering en daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep.

Ben jij dé bevoegde middenbouw leerkracht die wij zoeken? Solliciteer dan via onze website of neem even contact op met onze recruiters!

  • Afgeronde PABO opleiding of vergevorderd in je studie;
  • Bij voorkeur ervaring in het SBO of SO;
  • Kennis van gedragsproblematieken en taalontwikkelingsstorrnissen;
  • Jij zorgt voor een veilig pedagogisch leerklimaat.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...