Leerkracht PLUS

RVKO

View: 107

Update day: 30-10-2023

Location: Rotterdam Zuid-Holland

Category: Education / Training

Industry:

Loading ...

Job content

Vakgebied: Leerkracht (primair)
Startdatum: Per direct
FTE: 0.1-1.0
Type onderwijs:

Functie omschrijving:

Wat houdt de functie in?

Ben jij een onderwijsprofessional in hart en nieren? Een didactische kanjer die het vak van leerkracht naar een hoger level tilt? Sta je stevig in je schoenen en zit je lekker in je vel? Dan wordt dit misschien jouw nieuwe baan!

Voor de RVKO zijn wij op zoek naar een ervaren leerkracht met een PLUS factor. Een uitdaging ga je niet uit de weg, je krijgt hier juist energie van. Doordat je ervaring hebt in verschillende bouwen/groepen ben je breed inzetbaar. Je bent loyaal en commit jezelf graag voor langere tijd aan een organisatie. En niet zomaar een organisatie! Binnen de RVKO hebben we veel mogelijkheden op onze 67 scholen. We kijken samen waar jouw talenten liggen en op welke school/scholen jij het meest van extra toegevoegde waarde kan zijn. Je werkdagen en startdatum bepalen we in overleg.

de RVKO

De RVKO is een van de grotere schoolbesturen voor primair onderwijs in Nederland. Er vallen 67 scholen en 20 peuterspeelzalen, in en rond Rotterdam, onder de verantwoordelijkheid van de RVKO. Zo’n 2.500 collega’s zetten zich dagelijks in voor de ontwikkeling van ruim 20.000 kinderen. Deze professionals bepalen voor een belangrijk deel het succes van de organisatie. Professionele en persoonlijke groei, vitaliteit en verbondenheid met elkaar en de organisatie zijn belangrijke speerpunten binnen de RVKO. Het zijn voor ons belangrijke voorwaarden voor werkgeluk en wat ons betreft essentieel voor de kwaliteit van het onderwijs aan de kinderen. Dat is waar we het tenslotte allemaal voor doen!

De dagelijkse leiding van de RVKO ligt bij het College van Bestuur. De scholen en het CvB worden geadviseerd en ondersteund door een professioneel bestuursbureau. De staforganisatie kent 5 afdelingen: Onderwijs & identiteit, HR, Financin, ICT en Huisvesting. Elke stafafdeling wordt aangestuurd door een stafmanager.

Wat bieden wij jou?

Natuurlijk volgen wij de CAO primair onderwijs, maar nog belangrijker:

 • Een aantrekkelijk promotiebeleid met goede doorgroeimogelijkheden.
 • Salaris in schaal L12 (conform de cao po).
 • Interessante nascholing.
 • Een uitdagende en afwisselende baan: geen dag is hetzelfde!
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
 • Leuke gezamenlijke activiteiten met collegas van je school en de andere scholen van de RVKO.
 • Bedrijfsfitness met fikse korting.
 • Fietsplan.
 • Aanvullende reiskostenvergoeding (bij >22,5 km woon-werk enkele reis).

Hoe ziet jouw profiel eruit?

 • Je bent minimaal in het bezit van een pabo diploma.
 • Je hebt ervaring in verschillende bouwen/groepen en bent flexibel inzetbaar.
 • Je bent een ervaren, betrokken en gemotiveerde collega.
 • De missie en visie van de RVKO passen bij jou.
 • Je geeft op eigentijdse wijze invulling aan de identiteit en visie van de school.
 • Samen met je collegas en directie zorg je voor een optimale onderwijskwaliteit.

Omschrijving organisatie:
De RVKO is een professionele organisatie die 63 scholen voor basisonderwijs en 3 scholen voor speciaal basisonderwijs bestuurt in Rotterdam en omgeving. Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen, en die kan omgaan met voorspoed en tegenslag.
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten. Wij zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd. We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 14-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...