Loading ...

Job content

Vakgebied: Leerkracht SBO (speciaal)
Startdatum: Per direct
FTE: 0,6-1,0
Type onderwijs:

Functie omschrijving:

Leerkracht onder-/middenbouw SBO De Poldervaart

SBO De Poldervaart zoekt een superleerkracht!0,6 1,0 wtf met zicht op een vaste aanstelling. En als extra: De Poldervaart is een school die gebruik maakt van de arbeidsmarkttoelage. Dit betekent een leuke maandelijkse aanvulling op je salaris.SBO+ De Poldervaart is een school voor openbaar speciaal onderwijs (SBO + SO samen). Op De Poldervaart zitten kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Het team zorgt voor een veilige en gestructureerde leeromgeving waarbinnen alle leerlingen zich maximaal kunnen ontplooien. Met op maat gesneden onderwijs worden kinderen gemotiveerd om het maximale uit zichzelf te halen. De school is bestemd voor kinderen die vastgelopen zijn op het regulier onderwijs, deze kinderen hebben meer ondersteunings- en /of instructiebehoefte ten aanzien van gedrag en leren. Op De Poldervaart voelen kinderen zich thuis.

Ben jij de superleerkracht die:

  • In staat is om met grote verschillen tussen leerlingen om te gaan
  • Affiniteit heeft met deze doelgroep
  • Een open houding heeft naar elk kind
  • Stevig in zijn/haar schoenen staat

Lesbevoegd is

In leerteams kan werken Veiligheid en structuur kan bieden in de klas

Onze kernwaarden

Openbaar onderwijs op maat Vertrouwen in elkaar Professionele leergemeenschapLeren door te doenRespect, plezier, aandacht

Omschrijving organisatie:
Stichting Primo is de overkoepelende onderwijsorganisatie voor openbaar (speciaal) basisonderwijs in Schiedam. Op onze scholen zijn alle kinderen welkom, ongeacht hun onderwijsniveau of sociale, religieuze of culturele achtergrond. Wij geloven dat het juist deze afspiegeling van de samenleving is waardoor uw kind zich op de breedste manier kan ontwikkelen. Behalve aan kennis en vaardigheden besteden we daarom op al onze scholen aandacht aan deze diversiteit. Binnen een veilige, uitdagende en hoogwaardige leeromgeving groeit uw zoon of dochter op tot een tolerante, zelfbewuste persoonlijkheid die goed voorbereid een mooie toekomst tegemoet gaat. Met 10 scholen verspreid over heel Schiedam, waaronder een Montessorischool, Daltonschool en een school voor speciaal basisonderwijs, bieden wij een zeer divers aanbod. Ouders en kinderen vinden bij ons altijd een plek waar zij zich thuis voelen.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...