Leerkracht taalschakel-en levelklas

Stichting Spaarnesant

View: 139

Update day: 15-02-2024

Location: Haarlem Noord-Holland

Category: Education / Training

Industry:

Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Vakgebied: Leerkracht (primair)
Startdatum: Per direct
FTE: 0.6
Type onderwijs:

Functie omschrijving:

Martin Luther Kingschool Plein Oost

Openbare basisschool Martin Luther King is een fijne school, volop in ontwikkeling. Wij zitten met SBO De Hildebrand in een prachtig gebouw aan het Van Zeggelenplein. Onze leerlingen komen van over de hele wereld; dat maakt onze school rijk aan culturen. Wij bieden een intensief taalaanbod en werken nauw samen met SBO Hildebrand. Ons leuk en gezellig team bestaat uit leerkrachten, onderwijsassistenten, intern begeleiders, een taalspecialist, een ICT-specialist, concirges, een administratief medewerker en betrokken vrijwilligers. Onze school is volop aan het bouwen en aan het groeien. Bouw en groei jij met ons mee?

Wij zoeken vanaf 1 november 2021 (of zo spoedig mogelijk daarna) een

Leerkracht taalschakel-en levelklas

  • voor 3 dagen (0,6 fte)

Wat ga je doen?

  • Je geeft als leerkracht van de taalschakel-en levelklas les aan geselecteerde leerlingen uit midden-/bovenbouw groepen;
  • Als taalschakel-en levelklas leerkracht ga je gemotiveerd en gedreven het taal- en meergaafden onderwijs voor kinderen naar een hoger plan trekken;
  • Werken op een mooie school met een grote diversiteit aan leerlingen;
  • Meewerken en meedenken aan de vernieuwing van ons onderwijs;
  • Samenwerken en samen leren in een team van enthousiaste en positieve collegas.

Over jou:

  • Breed en flexibel inzetbaar in midden-/bovenbouwgroepen?
  • Ben je didactisch en pedagogisch sterk?
  • Communicatief vaardig, betrokken en open in de omgang met collegas en leerlingen?
  • Heb jij een open en collegiale houding en proactieve instelling?

Omschrijving organisatie:
Spaarnesant heeft 26 scholen, 21 zelfstandige basisschoollocaties, 3 speciale basisscholen en 2 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs met ongeveer 6800 leerlingen en is de werkgever van circa 850 medewerkers.
Spaarnesant is een open onderwijsinstelling die staat voor maximale ontplooiing van al haar leerlingen. De scholen van Spaarnesant bieden de leerlingen een passend onderwijsaanbod en vinden het belangrijk dat zij gelukkig zijn op school. Leerlingen van Spaarnesant maken goed voorbereid en met zelfkennis en zelfvertrouwen hun volgende stap in het onderwijs en in de maatschappij.
De scholen van Spaarnesant hebben- onder verantwoordelijkheid van de directeur - een grote ruimte om zelf invulling te geven aan goed onderwijs en een eigen onderwijsprofiel in relatie tot de omgeving. Binnen Spaarnesant werken de scholen samen op het gebied van innovatie, kwaliteit, personeel en bedrijfsvoering. Het bestuur heeft daarin een faciliterende rol en ziet toe op de onderwijskwaliteit, stimuleert onderwijsverbetering en borgt de continuteit van Spaarnesant. De centrale organisatie van Spaarnesant is erop gericht de scholen te ontzorgen en te ondersteunen.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 31-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...