Leerkracht Talentenpool | Trinamiek school

Stichting Trinamiek

View: 102

Update day: 02-11-2023

Location: Utrecht

Category: Education / Training

Industry:

Job type: Fulltime, Parttime, Contract bepaalde tijd

Loading ...

Job content

Vakgebied: Leerkracht (primair)
Startdatum: Per direct
FTE: 16
Type onderwijs:

Functie omschrijving:

Functieomschrijving

Wil jij kennismaken met meerdere scholen en verschillende vormen van onderwijs? Spreekt het jou aan om boeiend onderwijs te geven? En wil je deelnemen aan cursussen van de Trinamiek Academie? Dan is de Talentenpool iets voor jou!

Wat ga je doen?

Werken in de Talentenpool betekent dat jij breed inzetbaar bent. Je gaat jouw talenten inzetten op meerdere scholen en geeft op verschillende manieren en in verschillende vormen invulling aan boeiend onderwijs. Jij bent dus wel in voor een uitdaging. Van jou wordt namelijk verwacht dat je de verschillende culturen van de scholen goed aan kunt voelen en hier op de juiste manier op in speelt. Dit biedt jou de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en te ontwikkelen als leerkracht.

Maak kennis met Trinamiek

Trinamiek heeft 19 basisscholen in de gemeenten IJsselstein, Nieuwegein, Vijfheerenlanden, Culemborg, Lopik en Woerden. Alle scholen werken vanuit de gedeelde visie Samen voor Boeiend onderwijs. Leerkracht zijn bij Trinamiek betekent werken vanuit vakmanschap en werken aan vakmanschap. Hiervoor krijg je bij Trinamiek veel mogelijkheden, we leren van en met elkaar. Dat doen we op school, in netwerken, in de Trinamiek Academie en tijdens studiereizen. Ook kun je eenvoudig aan de slag bij een andere school van Trinamiek waardoor je meer ervaring kunt opdoen en een bredere blik ontwikkelt. Kijk voor de Meerwaarde van Trinamiek op de website.

Vereisten

Voor jou betekent werken bij Trinamiek dat...

 • je terecht komt in een professionele organisatie met circa 450 collegas;
 • je de kans krijgt het onderwijs (verder) te verkennen en je talenten op meerdere scholen en groepen in te zetten;
 • je interessant en gevarieerd werk hebt binnen leuke teams;
 • je goede begeleiding krijgt door een ervaren coach uit het onderwijs;
 • je terecht komt in een lerende organisatie en kunt deelnemen aan interessante netwerken en cursussen binnen en buiten de Trinamiek Academie;
 • je uitzicht hebt op een vast dienstverband;
 • je een salaris ontvangt in schaal LB volgens de CAO PO (afhankelijk van ervaring).

Werken in de Talentenpool past echt bij jou, want

 • je bent lesbevoegd voor het primair onderwijs;
 • je bent beschikbaar voor minimaal 16 uur en maximaal 40 uur per week;
 • je bent breed inzetbaar, minimaal in groep 1 t/m 6 of groep 3 t/m 8;
 • je beschikt over adequaat vervoer en bent bereid te reizen binnen de regio waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met jouw wensen;
 • je bent flexibel en houdt van uitdaging en verandering;
 • je voelt de verschillende culturen van de scholen goed aan en weet er op respectvolle en adequate wijze mee om te gaan.

Omschrijving organisatie:
Trinamiek is een stichting met 20 basisscholen in de gemeente IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Vijfheerenlanden, Culemborg en Woerden. Samen met 10.000 verschilmakers (450 collegas, meer dan 4000 leerlingen en alle ouders) maken bij we bij Trinamiek dagelijks ht verschil in het leven van kinderen. Iedere school doet dit op zijn eigen unieke manier. Kom je werken bij Trinamiek? Dan kom je terecht in een professionele en lerende organisatie met volop mogelijkheden voor jou om je verder te ontwikkelen en kun je rekenen op een warm ontvangst en goede begeleiding. Ben jij een echte verschilmaker? Ontdek jouw kansen bij Trinamiek! Bekijk onze vacatures.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...