Leerplichtambtenaar/RMC-consulent

Daan

View: 121

Update day: 17-02-2024

Location: Gelderland

Category: Health / Medical Care Doctors / Nurse Maintenance

Industry:

Salary: € 2.865 - € 4.208 per maand

Loading ...

Job content

Vacature Leerplichtambtenaar/RMC-consulent in regio West Gelderland
 • 20-01-2023
 • Regio Gelderland
 • work Sociaal Domein

Wij zoeken jou!

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de jongere generatie? Ga je graag aan de slag bij verschillende gemeenten vanuit een dienstverband bij de leukste werkgever? Lees dan snel verder om te kijken wat Daan voor jou kan betekenen!

Waar ga je werken?

Detacheren spannend en onzeker? Niet bij Daan! Vanuit een (vast) dienstverband mag je een kijkje in de keuken gaan nemen van meerdere gemeenten bij jou in de regio. De mooiste manier om jouw cv een boost te geven en snel jouw weg te vinden binnen het sociaal domein. Daan maakt graag kennis met jou. Omdat wij de leukste vacatures hebben voor mensen die niet gewoon een nieuwe baan zoeken, maar die hun passie en ambitie terug willen zien in het bureau dat hen bemiddelt en begeleidt. Daan is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het beste uit zichzelf willen halen. We gaan graag het gesprek met je aan en denken met je mee. Op deze manier zorgen wij samen voor jouw gewenste ontwikkeling en blije opdrachtgevers! We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en opdrachten kunt uitvoeren die bij je passen. We werken er elke dag hard aan om de wereld van Daan nog leuker en beter te maken. Heb je hier ideeën over? Dan horen we dat ook graag! Als onderdeel van uitmuntend werkgeverschap staat jouw werkgeluk bij ons hoog in het vaandel. We willen dat je je kunt richten op wat je leuk vindt en waar je goed in bent of zelfs beter in wilt worden.

Wat ga je doen?

Jij bent een motivator voor jongeren en stimuleert ze om school serieus te nemen. Daarnaast vind jij het belangrijk om jongeren te helpen om hun diploma te behalen. Wij zijn op zoek naar ervaren en gedreven leerplichtambtenaren/RMC-consulenten die het vak goed begrijpen. Je bent naast het uitvoeren van de Leerplichtwet bezig met het opbouwen van relaties binnen het werkveld. Je schakelt met scholen, leerlingen en beleidsmedewerkers over onder andere vroegtijdig schoolverlaters. Je gaat ervoor zorgen dat jongeren tussen de 3 en 23 jaar een startkwalificatie gaan behalen en voldoende bagage hebben om aan hun carrière te starten. Daarnaast ga jij met de jongeren (en ouders) in gesprek en help jij hen echt een stap verder. In het ergste geval moet jij een proces verbaal opmaken en heb je met diverse problematiek te maken. Jij hebt de ervaring en het netwerk om verschillende hulpverleningsinstanties in te schakelen om ervoor te zorgen dat er voldoende hulp aangeboden gaat worden.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als leerplichtambtenaar/RMC-consulent;
 • Het is een pré als je in het bezit bent van een geldige BOA-certificering;
 • Je bent een sterke persoonlijkheid die stevig in zijn of haar schoenen staat;
 • Je spreekt de taal van de jongeren;
 • Je bent proactief, denkt buiten de kaders en kan uitstekend mensen meenemen in je verhaal en advisering.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Mooie opdrachten bij onze vaste samenwerkingspartners vanuit een (vast) dienstverband;
 • De leukste collega’s die altijd voor je klaar staan;
 • Uitmuntend werkgeverschap met goede arbeidsvoorwaarden en een salarisrange van €2.865,- tot €4.208,-;
 • Reiskostenvergoeding of een leaseauto;
 • Inhoudelijke trainingen en workshops;
 • Onbeperkt online trainingen via GoodHabitz;
 • Daan sport- en fietsplan (ook met elektrische variant!);
 • Tot slot word je natuurlijk bemiddeld door de Beste werkgever van het jaar 2018/2019, 2019/2020 en 2021/2022.

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over deze vacature of het werken bij Daan? Neem dan contact op met Jody Stoffer via 06-82064363 of jodystoffer@daan.eu!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 02-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...