Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

De lijnoperator is verantwoordelijk voor de volledige productielijn. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat iedereen weet wat ze moeten doen. Ook zorg je voor het instellen van de machines en je signaleert en verhelpt storingen. Complexere storingen rapporteer je aan de technische dienst. Dit alles om de productieplanning te halen. Je registreert productiegegevens, zorgt voor netheid aan de lijn en ziet toe op naleving van de kwaliteits- en hygiëneregels.

Je werkt 36 uur per week verdeeld over 5 dagen. De werkweek is van maandag tot en met zaterdag. Het werken op zaterdag gaat altijd in goed overleg.

De werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 06.00 tot 15.30 uur.

Om de week werk je op zaterdag van 06.00 tot 12.00 uur.

Op een volle werkdag heb je in totaal 1 ½ uur pauze verdeeld over 4 pauzes.

Functie-eisen
  • Je kunt goed overzicht houden en mensen aansturen
  • Je hebt technisch inzicht om kleine storingen te verhelpen
  • Je spreekt Nederlands of goed Engels
  • Je bent bereid om op zaterdag te werken (in overleg)
  • Je kunt werken in een koudere omgeving en kunt lang staand werk verrichten
  • Je voelt je verantwoordelijk voor mensen, machines en producten
  • Met kennis van voedselveiligheid (haccp) heb je een streep voor
Functie-voorstel

Wat krijg je ervoor?
  • Een startsalaris van € 12,58 bruto per uur
  • Een toeslag van € 0,15 voor werken in koele omgeving
  • Werken op zaterdag betaalt € 18,34 bruto per uur
  • Met ervaring als meewerkend voorman in de voeding krijg je een hoger startsalaris
  • Tegemoetkoming reiskosten € 0,19 per kilometer vanaf 10 kilometer enkele reis
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • In de kantine kun je gratis ontbijten en lunchen. Ook is er elke dag vers fruit
  • Je krijgt werkkleding voor het werken in koele ruimtes
Waar ga je werken?

Je gaat werken bij Brandenburg Culinair in Oudewater. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van culinaire vleesproducten dat ze leveren aan supermarkten en speciaalzaken. Ze produceren los vlees maar ook complete vleesgerechten met onder andere beenham, varkenshaas en rollades. Een groot deel van de producten heeft het Keurmerk Beter Leven. Er wordt vooral gewerkt met varkensvlees. Soms ook met kip of rund. In totaal werken er ongeveer 60 personen.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...