Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Yuverta


Wellantcollege, Helicon Opleidingen en CITAVERDE College zijn vanaf augustus 2021 samen verder gegaan onder de naam Yuverta. Door onze krachten te bundelen, blijven we kleinschalig en persoonlijk onderwijs in de regio aanbieden. Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op onze mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collega’s verspreid over onze 53 schoollocaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij. Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met thema’s die er toedoen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio. Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf? Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!
Locatie adviseur Marketing & Communicatie (standplaats Brielle en Klaaswaal)

157231"Je ontwikkelt meer bij Yuverta"Voor onze afdeling Marketing & Communicatie, zijn wij op zoek naar een locatie adviseur Marketing en Communicatie voor 0,8 fte. Voor onze locatie vmbo Brielle en vmbo Klaaswaal.

De Marketing & Communicatie afdeling bestaat uit ongeveer 45 mensen, waarvan een groot deel een standplaats heeft op een schoollocatie. Als locatie adviseur ben je een allround adviseur en help je maximaal twee locaties of onderwijssoorten met de marketing en communicatie in de regio. Je stelt samen met het MT de communicatie-aanpak vast. Je coördineert open dagen en info-momenten, kennismakingen met de school / scholen, voorlichtingen, werving, contacten toeleverende scholen, perscontacten. Je adviseert in de interne communicatie en bent onderdeel van het locatie issueteam. Je levert input voor (re) marketing, (online) advertising en bent het aanspreekpunt voor schoolleiders. Op de locaties zijn uitvoerende communicatietaken ook belegd bij collega’s, waarmee je veel optrekt. Je credo is: doe het zelf, ik help je!

Je werkt samen met

 • directie binnen je schoollocatie(s);
 • collega’s met communicatietaken op de locatie(s);
 • collega locatie adviseurs in je regio en de regiodirecteur;
 • thema adviseurs team marketing en communicatie.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zijn onder meer:

 • Je overlegt met de locatie directie over werving en profilering van je school, maar ook heb je veelvuldig contact met collega’s met communicatietaken op jouw locatie en je zoekt afstemming met de collega’s van de M&C-afdeling.
 • Je stelt het marketing-communicatieplan op i.s.m. de locatie directie (afgeleid van de Yuverta-brede aanpak) met aandacht voor lokale en regionale kansen. Je zoekt actief naar manieren om je locatie te profileren bij toeleverende scholen, bij evenementen, via vakbladen, lokale pers, nieuwsbrieven, sociale media, kanalen van partners, etc..
 • Je bent een kei in organiseren en mensen betrekken en je coördineert online en fysieke voorlichtingen, open dagen en andere wervingsactiviteiten zoals gastlessen, rondleidingen, meeloopdagen, doe-dagen enz., tevens houd je de registraties hiervoor bij.
 • Je helpt je collega’s met sociale media content voor hun kanalen, met hun relatiemanagement en je kijkt mee of de huisstijl overal goed wordt toegepast (denk ook aan onderwijsmiddelen en alles wat er namens je locatie wordt opgehangen of getoond).
 • Je hebt een vlotte pen en je schrijft pakkende flyerteksten, webteksten, stelt advertenties op en je maakt nieuwsbrieven en testimonials.
 • Je houdt goed in de gaten dat jouw locatie beschikt over goede en voldoende communicatiemiddelen, zodat niemand mis grijpt.

De ideale kandidaat

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en waarschijnlijk al enkele jaren relevante werkervaring opgedaan. Je hebt er plezier in om te adviseren, je locatie directie en collega’s mee te nemen in je plannen en tegelijkertijd ook in de uitvoering je steentje bij te dragen.
 • Je kunt je gemakkelijk inleven in onze doelgroepen en je weet hen met de juiste content of evenementen te bereiken.
 • Je bent hands-on en actie- en resultaatgericht. Je vindt het leuk om zelf content te produceren (schrijven, dtp’en) voor bijvoorbeeld social media of een nieuwsbrief. Je ontwikkelt net zo gemakkelijk allerlei concepten en actieplannen om je doelgroep te laten kennismaken met jouw locatie(s), zowel online als offline.
 • Je bent prettig in de omgang, maakt gemakkelijk contact (intern en extern) en weet daarmee mensen in beweging te krijgen.
 • We vinden het belangrijk dat je een goede verbinding legt tussen de locatie waar je werkt en de afdeling M&C.
 • Je bent in staat om je eigen werk te organiseren. Je werkt vaak aan meerdere projecten tegelijk en houdt daarbij het overzicht.

Wat bieden wij

 • functieomvang: 0,8 fte;
 • inschaling: schaal 9 conform cao mbo;
 • standplaats Brielle en Klaaswaal;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a.: een 13e maand, grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties, veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • interne kandidaten behouden hun contract, externe kandidaten ontvangen in eerste instantie een jaarcontract.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de button ’direct solliciteren’ onderaan deze vacature.

Kom je door de briefselectie, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek. Zijn beide partijen enthousiast na dit eerst gesprek? Dan volgt een tweede gesprek. En hebben we een klik? Dan mag je per ommegaande aan de slag! Want je bent hard nodig.

Let op: - We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via de website Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Contact?

Voor inhoudelijke vragen, neem contact op met Sophie van Kasteren, Teamleider Marketing & Communicatie, via s.van.kasteren@yuverta.nl of bel naar 06 - 46 72 03 30.

Voor algemene vragen over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Coralie Gerstel, corporate recruiter, T: 06 - 18 59 54 67.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...