Job type: Voltijds, Deeltijds, Contract bepaalde tijd

Salary: €2.614 - €3.581 per maand

Loading ...

Job content

Leg jij makkelijk contact, draag jij graag je geloof uit en vind je het leuk om activiteiten te organiseren? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! Als Locatiecoördinator van een buurthuiskamer ben je verantwoordelijk voor de locatie, de activiteiten die worden georganiseerd en de inzet van vrijwilligers. Je organiseert, coördineert en voert activiteiten uit. Jouw doel is het investeren in de omgeving en samenleving om mensen te verbinden om vanuit ons geloof voor hen van betekenis te zijn. Je opent ’s ochtends de deuren en zet het eerste bakje koffie. Je stuurt de vrijwilligers gedurende de dag aan en zorgt ervoor dat zij hun taken kunnen uitvoeren. Je houdt de administratie bij en je houdt je bezig met het opzetten en uitwerken van nieuwe projecten en activiteiten. Aan de buurthuiskamers zijn vaak ook tweedehandskledingwinkels en een koffieruimte verbonden. De bezoekers van de buurthuiskamers komen uit de buurt, de doelgroep is erg divers en alle lagen van de bevolking zijn vertegenwoordigd.

Op dit moment zoeken wij een locatiecoördinator voor de buurthuiskamers in Scheveningen en Voorburg. De locatie in Voorburg wordt op dit moment nog verbouwd en gaat naar verwachting in juli open. Voor beide buurthuiskamers wordt de locatiecoördinator 18 uur per week ingezet. Deze functie is dus voor 18 uur per week uit te voeren voor een enkele locatie, maar het is ook mogelijk om 36 uur per week te werken en beide locaties aan te sturen. Je mag werken in een organisatie die er toe doet in de samenleving. Jouw werk is daarmee van grote waarde. Wij bieden jou daarom:
 • Een contract voor 18 of 36 uur per week
 • Een salaris volgens de CAO Sociaal Werk, schaal 7. Het bijbehorende salaris is minimaal € 2.614,- en maximaal € 3.581,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd
 • Een contract voor een jaar met de intentie deze te verlengen of om te zetten naar een vast contract
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opname in het pensioenfonds (PFZW), een loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid) en keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%)
 • 170 Verlofuren per jaar bij een fulltime dienstverband (à 36 uur per week)
 • Reiskostenvergoeding, een NS Business Card en/of een thuiswerkvergoeding
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een professioneel team
 • Een passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie gericht op jouw werkgebied
Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers heel belangrijk. We zullen je dan ook stimuleren om te blijven leren. Dit kan bijvoorbeeld door de trainingen die wij aanbieden via onze Leger des Heils Academie. De eerste drie jaar dat je bij ons werkt, nemen we jou mee in een traject waarin jouw deskundigheid nog meer zal worden bevorderd. We zullen je uitdagen om nieuwe dingen te proberen. Een foutje? Die mag je gewoon maken. Wij voorzien graag in de tools om er vervolgens van te leren. Leren op je werkplek: zodat jij én wij er beter van worden. Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 7.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Afdelingsinformatie:
Het programma Geloven in de Buurt omvat al het buurtwerk van het Leger des Heils, bestaande uit de korpsen, buitenposten, dienstencentra van het Kerkgenootschap en de buurtsteunpunten (Bij Bosshardt). Samen zetten wij ons in voor kwetsbare mensen. Mensen die dak- of thuisloos zijn, kinderen die tijdelijk niet thuis kunnen wonen of dagbehandeling nodig hebben en ouderen die sterk geïsoleerd leven.

We bieden een plek (de buurthuiskamers) waar mensen zich welkom en veilig voelen en waar ze met hun geloofsvragen en zoektocht naar toe kunnen.
 • Je hebt een HBO diploma, bijvoorbeeld richting Sociaal of Cultureel Maatschappelijk werk
 • Je bent 18 óf 36 uur per week beschikbaar
 • Je bent bekend met het werk van het Leger des Heils
 • Je bent sociaal en stapt makkelijk op mensen af
 • Je bent creatief en ondernemend, je maakt graag nieuwe plannen
 • Je staat open voor alle mensen die je tegenkomt, bij jou is iedereen welkom
 • Je kunt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren
 • Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.
Solliciteer uiterlijk donderdag 3 maartvia de solliciteerbutton op onze website.

Wat kun je verwachten als je bij ons solliciteert?
Bij het invullen van je sollicitatie zal worden gevraagd naar je christelijke levensovertuiging, en hoe je deze vormgeeft in het dagelijks leven. We verzoeken je alleen te reageren indien je voldoet aan de opleidingseisen en een christelijke levensovertuiging hebt. Indien je niet aan deze beide voorwaarden voldoet, zullen we de procedure niet met jou ingaan.
Als we een match zien op papier, dan nemen we telefonisch contact met je op. We nodigen je dan van harte uit voor een kopje koffie/thee tijdens een sollicitatiegesprek op locatie! Zo kun je gelijk kennismaken met een teamleider en/of een mede-collega. Hieruit kan eventueel een tweede gesprek volgen. Als het tweede gesprek goed is verlopen gaan we je salaris en overige arbeidsvoorwaarden opstellen. Zijn we het met elkaar eens? Dan kun je aan de slag!

Zien we toch geen match op basis van je brief/CV? Dan nemen we contact met je op en leggen we uit waarom dat zo is.

Na de sluitingsdatum verdwijnt de vacature van de website. Wil je de tekst graag bewaren, dan adviseren wij om deze tijdig op te slaan.
Conform het wervings- en selectiebeleid van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten bij gelijke kwaliteiten altijd voorrang.

Contactpersoon en informatie:
Heb je nog vragen over deze vacature? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Voor vragen over de functie kun je terecht bij Loes Palmer, regio-officier, via 06 15209669. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of app dan met Hannah van der Burg, onze recruiter, via 06 15397439.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 31-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...