Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content


Wat ga je doen?

Voor een groeiende organisatie in Zevenaar zijn wij op zoek naar fulltime en parttime logistiek medewerkers. Als logistiek medewerker verricht je werkzaamheden rondom het verzamelen van orders. Het verzamelen van orders doe je met behulp van een scanner en kar in tweetallen. Daarnaast verricht je werkzaamheden zoals het lossen van vrachtwagens en het uitsorteren en op locatie zetten van binnengekomen goederen. Je komt te werken in dagdiensten van 7.30-16.30u. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid kun je hier fulltime of parttime aan de slag.

Waar ga je werken?

Fabrikant en leverancier van deuren en toebehoren.

Wie ben je?
  • Je bent op korte termijn fulltime of parttime beschikbaar
  • Je bent in staat fysieke werkzaamheden in het magazijn (o.a. orderpicken van deuren) te verrichten
  • Werkervaring in een soort gelijke functie is een pre
Wat mag je verwachten?

Via Olympia kom je te werken bij een groeiende organisatie in Zevenaar. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid kun je hier fulltime of parttime aan de slag. Jouw salaris wordt vastgesteld conform de bedrijfsregeling, €11,51 bruto per uur bij 21 jaar en ouder. De werklocatie is goed bereikbaar en beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Vacatures bij jouw uitzendbureau & werving- en selectiebureau in Zevenaar e.o.!

Op zoek naar passend uitzendwerk of liever een vaste baan? Bij Olympia Zevenaar helpen we jou met werk van betekenis. Wat jij doet, doet ertoe! Reageer op één van onze vacatures, schrijf je in of neem contact met ons op. Ben je werkgever en zoek je een uitzendbureau of werving- en selectiebureau in Zevenaar en omgeving? Wij kennen de ideale uitzendkracht of vaste nieuwe collega voor jouw bedrijf!

Onze contactgegevens Olympia Zevenaar

Markt 57A

6901 AH Zevenaar
  • Toon telefoonnummer +31316344411
  • Stel een vraag zevenaar@olympia.nl
  • Toon op kaart
Alle vacatures van deze vestiging
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...