Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wat ga je precies doen

Ben jij gemotiveerd, steek je graag de handen uit de mouwen en ben je klaar voor een volgende (of eerste) stap in jouw carrière op logistiek gebied? Solliciteer dan bij Unique en wij kijken graag met je mee naar een passende uitdaging in onze regio!

Wij van Unique Dordrecht werken samen met verschillende opdrachtgevers in omgeving Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk en omgeving. Voor deze opdrachtgevers zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste kandidaten voor functies in de logistiek, denk hierbij o.a. aan logistiek medewerker, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur en productiemedewerker.

Als logistiek medewerker ben je o.a. bezig met inkomende en uitgaande goederen, het verzendklaar maken van orders (eventueel met de hef- of reachtruck), het verpakken van producten, het netjes houden van het magazijn en alle andere voorkomende werkzaamheden!

Wat bieden we jou

Als logistiek medewerker ga je via Unique aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in omgeving Drechtsteden. Wat kun je verwachten qua arbeidsvoorwaarden?
 • een marktconform salaris passend bij jouw werkervaring tussen € 1.900 en € 2.900 bruto per maand op fulltime basis;
 • vergoeding van jouw reiskosten en toeslagen voor onregelmatige werkuren;
 • een tijdelijk dienstverband via Unique met kans op overname door de opdrachtgever en zicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
 • fulltime werkweek (parttime is eventueel bespreekbaar);
 • ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • de kans om kosteloos jouw heftruckcertificaat te behalen mocht je deze niet hebben.
Functie-eisen

Wat heb je nodig om als logistiek medewerker aan de slag te gaan? Wij vinden jouw enthousiasme en motivatie het meest belangrijk en kijken graag met je mee naar een baan die aansluit op jouw talenten, drijfveren en ambities. De meest voorkomende functie-eisen bij logistieke functies in de regio zijn:
 • minimaal vmbo/lbo werk- en denkniveau;
 • beheersing van de Nederlandse taal;
 • een heftruckcertificaat is een pré;
 • een rijbewijs en eigen vervoer is een pré (i.v.m. de bereikbaarheid van locaties en eventuele onregelmatige werktijden);
 • beschikbaarheid voor minimaal 32 uur per week (40 uur per week heeft de voorkeur).
Tenslotte woon je in regio Drechtsteden of omliggende plaatsen en heb je een flexibele instelling.

Over het bedrijf

Als logistiek medewerker ga je aan de slag via Unique Uitzendbureau! Wij bij Unique kijken verder dan alleen een cv, wij gaan met jou op zoek naar de baan die het beste bij jou past!

In de regio Drechtsteden werken wij samen met verschillende (MKB) organisaties in de techniek, logistiek, scheepvaart, productie, handel en meer.

Enthousiast geworden? Wij komen graag in contact met jou! Solliciteer via deze pagina en wij nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook direct contact opnemen met onze consultants via de onderstaande contactgegevens.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 05-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...