Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Ben jij loodgieter/cv-monteur en zoek je verdieping? Deze combinatiefunctie gaat jou dat absoluut geven!

Vakkracht is voor een opdrachtgever in de omgeving van Putten op zoek naar een loodgieter / installatiemonteur. Via Vakkracht kan je op twee manieren werken; op projectbasis of op contractbasis. Werk je op projectbasis? Dan is geen project hetzelfde en heb je gegarandeerd variatie in je werk. Werk je op contractbasis? Dan stroop jij de mouwen op binnen een vaste club.

Het maakt niet uit via welke manier je aan het werk gaat via Vakkracht. Je wordt altijd goed betaald en de optimaal gefaciliteerd in alle fronten.

Werken bij onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een middelgroot totaalinstallatiebedrijf met ca. 20 medewerkers. Al bijna 60 jaar geven zij het juiste advies en leveren ze kwaliteit, snelheid en een uitstekende service. Deze onderneming staat bekend om haar goede reputatie, zowel in de utiliteitsbouw, de woningbouw als in de particuliere sector. Zelfstandig opereren binnen de groep en lokaal ondernemerschap staan hoog in het vaandel. Het team is open, eerlijk en staat voor elkaar klaar. Je hoort er echt bij. Dat is bijzonder.

Wat je gaat doen

Als loodgieter/ installatiemonteur verzorg jij technische installaties op nieuwbouw- en renovatieprojecten. Je houdt je bezig met het installeren van o.a. verwarming, warmtepompen, koeling, ventilatie, drinkwater, gas en riolering, dakbedekking en sanitair. Jij brengt jouw opdracht van tekening naar realiteit. Wat jouw ogen zien, dat maken jouw handen. Je gaat uiterst nauwkeurig te werk, want kwaliteit staat bij jou in een hoog vaandel. Als klanten blij zijn, word jij ook blij.

Wie jij bent
  • Je hebt relevante werkervaring;
  • Je hebt oog voor kwaliteit en werkt nauwkeurig;
  • Klantvriendelijk en sociaal;
  • Jij bent in het bezit van een VCA diploma. Geen VCA? Wij zorgen ervoor dat je die haalt;
  • Zelfstandig werken is je op het lijf geschreven.
Wat wij jou bieden

Net dat stapje extra, daar gaan wij voor. We bieden niet alleen een goed salaris, maar ook goede secundaire voorwaarden. Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. Denk aan betrokkenheid, waardering en begeleiding. Versterk jij ons team vac-krachten? Dan doen wij alles om jou te versterken.

In Deze Functie Bieden Wij
  • Als loodgieter/ installatiemonteur kun je rekenen op een aantrekkelijke en veelzijdige functie waarin je altijd bij verschillende projecten op locatie werkt.
  • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je komt terecht in een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s.
  • Opleidingsmogelijkheden en ontwikkeling van competenties.
  • Een functie waar doorstroom naar een vast dienstverband absoluut mogelijk is!
Wie wij zijn

Wij zijn Vakkracht; wij staan voor betrouwbaar vakmanschap. Echte vakmensen, zoals jij, koppelen wij aan mooie projecten en interessante opdrachtgevers. Heb je al tientallen jaren ervaring, of moet je jouw eerste werkervaring nog opdoen? Als één van onze vak-mensen maak je het verschil.

Wil je nog wat meer weten over de vacature of over ons? Bel mij gerust; Wout Bosman, 06 868 477 98 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wil jij als Vakkracht aan de slag bij een van onze opdrachtgevers? Mooi! Stuur je CV en je motivatie naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Procedure

Ook Vakkracht hanteert tijdens de corona-crisis een afwijkende procedure waarbij we de richtlijnen van de overheid opvolgen:

Je krijgt, zoals altijd, binnen 1 werkdag reactie op je sollicitatie. Het eerste gesprek vindt plaats via videobellen of bij ons op kantoor. Uiteraard, op social distance, conform de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen. En als je op korte termijn moeilijk overdag tijd vrij kan maken, geen probleem. Op afspraak sta ik, of een van mijn collega’s, ook ‘s avonds voor je klaar!

In dit kennismakingsgesprek bekijken we samen de mogelijkheden en of je profiel aansluit op de openstaande functie binnen het bedrijf. Pas jij perfect bij deze vacature? Dan stellen wij jou graag voor bij onze opdrachtgever! Wij doen onze best om snel te schakelen en brengen je op de hoogte bij nieuwe vorderingen!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 31-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...