Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Met een kalm gangetje rijd je als Magazijn Medewerker met de elektrische pallettruck, natuurlijk door jou EPT genoemd, door het distributiecentrum. Op weg naar een zojuist gearriveerde vrachtauto. Deze avond moeten er pallets met airco’s gelost worden. Een taak die aan een magazijn medewerker wel is besteed: je blinkt uit in het rijden van efficiënte routes. In het voorbijgaan zwaai je naar een collega. Je hebt het prima naar je zin in deze mooie baan. Je hebt als Magazijnmedewerker een afwisselend baan. Je werkt in een vaste ploeg met vaste werktijden (van 15.00 uur tot einde dienst, vaak 22.00/23.00 uur) aan het laden en lossen van vrachtauto’s. Meestal zijn dit goederen afkomstig voor tuincentra en winkelketens in de regio. Jouw functie bestaat uit:
  • Het laden en lossen van vrachtauto’s met elektrische pallettrucks;
  • Het rijden van efficiënte routes om het proces van laden en lossen zo snel mogelijk te laten plaatsvinden. Bij welk bedrijf je dit doet? Bij een logistieke dienstverlener in Woerden. Dit bedrijf is een groot logistiek dienstverlener die goederen van de klant tijdelijk opslaat om het op het moment dat de klant het nodig heeft te bezorgen. Elke dag komen er goederen binnen en gaan er goederen naar de klant. Je komt terecht in een prettige werkomgeving met een jong team wat elke dag het maximale wil geven om alle werkzaamheden af te krijgen wat er voor die dag gepland staat. Je werkt op de afdeling vooral samen met andere logistieke medewerkers en ept-chauffeurs. Functie-eisen
  • Ervaring in de logistiek. Je bent bekend met een EPT;
  • Bereid tot het werken in de middag/avond ploeg;
  • Je woont bij voorkeur in de buurt van Woerden (15km). Arbeidsvoorwaarden Talent en hard werken moet beloond worden. Daarom kun je voor deze vacature Logistiek Medewerker Distributie in Woerden (bij een fulltime dienstverband) rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris afhankelijk van ervaring tussen de €1.900 en €2.350 o.b.v. 40 uur per week;
  • Vakantietoeslag van 8,33% van je bruto salaris;
  • 28,5 vrije dagen per jaar;
  • Uitzicht op een vast dienstverband binnen een half jaar;
  • Exclusieve toegang tot het online leerplatform Intro Academy;. Ben jíj die Logistiek Medewerker Distributie die van aanpakken weet? Twijfel dan niet en solliciteer nu! Bel gerust naar 0172 748 020 voor meer informatie. We horen of zien je reactie tegemoet!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 26-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...