Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Ben jij op zoek naar een functie als Magazijnmedewerker? Solliciteer dan nu! Zo word jij altijd als eerste op de hoogte gebracht van onze nieuwe vacatures in de logistiek.

Omschrijving

Interessant? Werkwijzer heeft een talentpool voor geschikte kandidaten! Onze opdrachtgevers in de logistiek komen regelmatig met nieuwe vacatures, dus wil jij er snel bij zijn? Solliciteer dan nu voor de talentpool!

Onze opdrachtgever is een internationale (online) groothandel die handelt duurzame producten, zoals zonnepanelen en laadpalen. Zij houden zich bezig met distributie, warehouse management, logistiek en fulfilment. De ontwikkelingen in deze markt gaan razendsnel net zoals de groei die onze opdrachtgever doormaakt. Zij behoren tot de Top 250 groeibedrijven van Nederland en ze zijn nog lang niet uitgegroeid. Om de beloftes aan de klanten waar te kunnen blijven maken zijn zij op zoek naar energieke en gedreven collega’s in de logistiek!

Werkwijzer krijgt regelmatig nieuwe vacatures binnen in de logistiek. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures? Solliciteer dan nu!

Functie-eisen

Als Magazijnmedewerker herken jij jezelf in de volgende functie eisen:
  • Je hebt ervaring als Magazijnmedewerker of Orderpicker;
  • Ervaring met een EPT is een pré;
  • Je bent betrouwbaar en proactief;
  • Je hebt affiniteit met logistiek.
Functie-voorstel

Onze opdrachtgever ESTG heeft een mooi aanbod:
  • Een marktconform salaris van €10,50 - €11,92 per uur;
  • Een mooie fulltime functie voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
  • Werken met mensen die elke dag de klant zo goed en snel mogelijk willen bedienen: een echte winnaarscultuur.
Interesse?

Solliciteer dan nu! Werkwijzer heeft een talentpool voor geschikte kandidaten. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Michelle Janisse door te bellen naar 024- 322 66 00 of door haar een Whatsappje te sturen, 06- 827 796 70. Zij vertelt je graag alles over deze talentpool!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Deadline: 23-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...