Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je klinisch leiderschap toont en vanuit een management functie bijdraagt aan de doorontwikkeling van ons hoogspecialistische behandelaanbod voor cliënten met PTSS en trauma-gerelateerde problematiek? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek!


Wat ga je doen?

Als manager behandelzaken ben je samen met de manager bedrijfsvoering resultaatverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, de bedrijfsvoering en het beheer van onze polikliniek in Amsterdam-Noord. Je treedt op als verantwoordelijke voor de behandelinhoud: vanuit de behandelvisie van het Sinai Centrum stuur je de behandelingen en medewerkers aan en draag je zorg voor de verdere innovatie en ontwikkeling van het behandelaanbod. Ook werk je nauw samen met managers van de andere onderdelen van het Sinai Centrum en verbind je met lokale stakeholders alsook de collega-specialismen van Arkin (Inforsa, Jellinek en NPI) in de regio.
Je bent, naast je managementtaken, ook werkzaam als behandelaar op de locatie voor minimaal 10 uur per week. Zo kan jij je vakinhoudelijk blijven ontwikkelen en je BIG registratie behouden. Ook het geven van supervisie kan tot je takenpakket behoren, afhankelijk van je registratie en ervaring.


Wij bieden jou

  • Wij bieden een interessante en afwisselende baan in een dynamische werkomgeving in een professioneel en gezellig team.
  • Het betreft een dienstverband voor minimaal 28-32 uur per week waarvan 16-18 uur uit managementtaken zullen bestaan.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ, de functie is ingeschaald voor GZ-psycholoog in FWG 70 en Klinisch psycholoog in FWG 75.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Voor woon-werkverkeer en dienstreizen een 2e klasse mobiliteitskaart, ook te gebruiken voor OV-fiets.
  • Arkin biedt met 11 specialismen op verschillende locaties ook veel mogelijkheden op langer termijn voor jouw professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Hiervoor hebben we een breed trainingsaanbod.
  • Een meerkeuzesysteem waarbij je brutoloon bijvoorbeeld kunt gebruiken voor extra vakantie-uren, fietsaanschaf en aanvullende reiskostenvergoeding.
  • Voor jouw welzijn een jaarlijks vitaliteitsbudget en 35 uur levensfasebudget (naar rato) korting op sportabonnement en toegang tot het platform Nrgize voor deelname aan activiteiten zoals bootcamp, yoga en salsa dansen.

Wat breng je mee?

Jij hebt gedegen vakkennis en ervaring op het gebied van PTSS en hebt de ambitie om dit over te brengen op jouw team van behandelaren. Omdat je op de hoogte bent van relevante (wetenschappelijke) ontwikkelingen binnen ons vakgebied en kan denken en handelen op beleidsmatig, tactisch en operationeel niveau lukt het je om ons behandelaanbod verder te innoveren. Jouw team herkent in jou een collega en leidinggevende met veerkracht, overtuigingskracht, inlevingsvermogen en humor.
Ervaring als manager is een pre, maar we nodigen ook professionals zonder managementervaring die de ambitie hebben om hierin te groeien.
We ontvangen jouw sollicitatie heel graag wanneer je:

  • Beschikt over een BIG-registratie als GZ psycholoog of klinisch psycholoog.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een vereiste voor aanstelling.


Werken bij Sinai Centrum

Het Sinai Centrum is een landelijk expertisecentrum voor PTSS met TOPGGz keurmerk. Onze cliënten zijn veelal getraumatiseerd door oorlog, vervolging, of intermenselijk (seksueel) geweld in de jeugd. Specifiek voor de Joodse doelgroep biedt het Sinai Centrum naast PTSS ook behandeling voor andere veel voorkomende psychische stoornissen. We verdiepen ons in nieuwe ontwikkelingen en organiseren regelmatig bijeenkomsten om hierin collega’s mee te nemen. De inbreng van onze medewerkers op het gebied van organisatie en beleid nemen we serieus. Er is aandacht voor ieders professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een goede samenwerking en plezier in het werk vinden we essentieel. De sfeer op de werkvloer is dan ook prettig: actief, coöperatief en steunend.

De polikliniek in Amsterdam Noord is sinds 1 juni 2022 gestart. Het team werkt onderling nauw samen en biedt een 10 weeks programma waarbij cliënten twee keer per week een geprotocolleerd behandeling doorlopen gebaseerd op EMDR en IE. Deze behandeling wordt uitgevoerd door twee behandelaren die samen zorgdragen voor het traject. Na een zelfstandige fase (2 maand na afronden van 10 weeks programma) komen cliënten terug voor een evaluatie. Indien geïndiceerd wordt vervolgbehandeling aangeboden. Samen met de polikliniek Utrecht, is de polikliniek in Amsterdam-Noord een voorloper binnen het Sinai Centrum bij de doorontwikkeling van deze intensieve manier van poliklinische traumabehandeling. Als manager behandelzaken heb je een actieve rol in de verdere doorontwikkeling van dit behandeltraject.
Je werkt vanuit de polikliniek in Amsterdam Noord in een multidisciplinair team samen met onze locatie in Amstelveen waar cliënten zowel poliklinisch als klinisch worden behandeld. Ook werk je nauw samen met de andere managers (behandelzaken) van het Sinai Centrum.

Sinai Centrum is een van de 11 specialismen van Arkin. Samen zijn we de expert op het gebied van de psychiatrie en verslavingszorg. Met elkaar maken we ons sterk voor de mentale veerkracht van onze cliënten.


Meer weten over deze vacature?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ellen Vedel (Directeur Sinai Centrum), telefoonnummer 06-11920254.
Wil je sparren over de mogelijkheden als regiebehandelaar of manager behandelzaken binnen Jellinek of een van de andere specialismen van Arkin? Neem contact op met Nicolaas den Ouden, recruiter Arkin via 06-24910795 of via nicolaas.den.ouden@arkin.nl.
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor in de procedure. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn bij Arkin. Als grote Randstedelijke GGZ organisatie streven wij naar een diverse personeelssamenstelling, die een afspiegeling is van de bevolkingssamenstelling in onze directe omgeving. Arkin streeft een inclusieve interne cultuur na, waarin medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen, dezelfde kansen krijgen, andere zienswijzen waarderen en hierdoor het beste uit zichzelf kunnen halen.


Je kunt refereren aan vacaturenummer 23261.

Solliciteer nu
Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...