Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

WAT GA JE DOEN?

Je bent verantwoordelijk voor een optimaal functionerende MarCom 360º procesflow.

Jouw manier van werken kenmerkt zich door structuur, overzicht en heldere communicatie.

Als drijvende kracht achter het organiseren van deze procesflow zorg jij er voor dat alle input van de belanghebbende afdelingen binnen ALDI Nederland wordt meegenomen en dat kwaliteit continu wordt gewaarborgd.

Je werkt nauw samen met de Manager Customer Strategy en zorgt er samen voor dat de procesflow wordt aangesloten op de commerciële kalender, de campagne kalender en de 360 campagnes van ALDI in Nederland.

Je geeft leiding aan Specialist Coordination & Planning.

WIE BEN JIJ?

Je bent een enthousiaste en ervaren MarCom professional met ervaring op het gebied van processen, coördineren en plannen. Daarnaast krijg je energie van veranderingen.

Met je uitmuntende helikopter view weet jij het overzicht en de planning te bewaken en te sturen op prioriteit. Jij snapt wat onze visie is en weet deze stevig neer te zetten binnen het team.

Verder herken jij je hier in:

 • Hbo werk en denkniveau met een afgeronde opleiding in de richting van Marketing, Marketing Management of Commerciële economie ;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare centrale/coördinerende rol;
 • Ervaring met projectmanagement binnen een Food Retail omgeving;
 • Vloeiende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift, beheersing van de Duitse taal is een pré.

WERKEN BIJ ALDI?

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij jou te bieden hebben:

 • Een goed salaris, passend bij jouw ervaring
 • 30 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL)
 • Moderne werkomstandigheden zoals de mogelijkheid en faciliteiten om vanuit huis te werken, inclusief laptop, telefoon en thuiswerkvergoeding
 • Reiskostenvergoeding voor de dagen dat je naar kantoor gaat
 • collectieve zorgverzekering

SOLLICITEREN?

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

Solliciteren
Loading ...
Loading ...

Deadline: 22-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...