Manager HR

FUJIFILM IMAGING PRODUCTS & SOLUTIONS B.V.

View: 122

Update day: 07-05-2023

Location: Steenbergen Noord-Brabant

Category: Human Resources

Industry:

Loading ...

Job content

FUJIFILM is een wereldwijde organisatie, waarvan FUJIFILM Imaging Products & Solutions (FIPS) in Steenbergen onderdeel uitmaakt. Het Europees hoofdkantoor is zowel gevestigd in Duitsland (Düsseldorf) als ook in Nederland (Tilburg). Op de locatie in Steenbergen zijn ruim 200 medewerkers werkzaam, waarvan 150 in vaste dienst van FIPS. FIPS is één van de grootste photofinishing bedrijven van Europa. Door het toepassen van innovatieve printtechnieken zorgt zij voor blijvende herinneringen in fotoproducten als: prints & posters, photogifts, wanddecoratie en fotoboeken.

FIPS in Steenbergen is op zoek naar een MANAGER HR (36 uur per week)

Ben jij op zoek naar een leidinggevende rol in een internationaal bedrijf? En wil je, samen met je HR-team, de verantwoordelijkheid dragen voor het HR-beleid van FIPS? Dan ben jij onze kandidaat!

Functie-informatie:

Je bent verantwoordelijk voor het HR-beleid van FIPS gevestigd in Steenbergen. Dit doe je samen met je HR-team, dat in totaal uit 2 collega’s bestaat. Je initieert, ondersteunt en geeft uitvoering aan het HR-beleid en hebt een breed en gevarieerd takenpakket. Het is een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Je rapporteert aan de Managing Director van FIPS.

De werkzaamheden van de HR-manager zijn o.a. gericht op adviseren en begeleiden van het management en directie en het optreden als contactpersoon voor verschillende in- en externe partijen. Daarbij vertegenwoordig je HR in diverse projectteams zowel op lokaal als Europees niveau. Je werkt hiervoor samen met (internationale) HR-collega’s en trekt samen met hen op om HR-processen te ontwerpen en te implementeren in de eigen entiteit.

De afdeling HR is verantwoordelijk voor het totale HR-beleid (van in- door- tot uitstroom van medewerkers, inclusief contact met externe partijen), interne communicatie, het voeren van de personeels-, salaris- en pensioenadministratie en het beheren van het tijdregistratiesysteem.

Functie-eisen:

Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik je over een HBO-diploma in HR of vergelijkbaar, relevante werkervaring op een vergelijkbaar niveau, bij voorkeur opgedaan binnen een internationale omgeving en een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Naast bovenstaande functie-eisen is de persoonlijkheid van de kandidaat erg belangrijk. We zijn op zoek naar een kandidaat, die stevig in de schoenen staat, stressbestendig is en beslissingen durft te nemen (daadkrachtig handelen), geen uitdaging uit de weg gaat, gevoel heeft voor ondernemerschap en het niet schuwt om verantwoordelijkheid te nemen en tot slot: beschikt over een groot empathisch vermogen.

Arbeidsvoorwaarden:

Voor deze functie biedt FIPS marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt FIPS goede studiefaciliteiten en behoort structureel thuiswerken (max. 2 dagen per week) tot de mogelijkheden.

Sollicitatie en informatie:

Ben jij de geschikte kandidaat en wil je graag bij ons komen werken? Stuur ons dan je CV met motivatiebrief!

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Nella Rijndorp, Manager HR op telefoonnummer 06-53510197.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Werkschema:

  • Dagdienst

Thuiswerken:

  • Ja
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...