Job type: Fulltime, Parttime

Salary: € 3.869 - € 5.241 per maand

Loading ...

Job content

Leren en Ontwikkelen als een strategisch middel voor het realiseren van onze missie; optimale groei en bloei voor elk kind. Leren en Ontwikkelen om toonaangevend te blijven in onze Pedagogiek. En Leren en Ontwikkelen om over voldoende personeel te beschikken; onder eigen regie zij-instromers verleiden om ons prachtige vak te komen leren. Dat alles voor het werken met en voor kinderen. Want ieder kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene maakt onze wereld mooier. Kinderen, ouders of collega’s: bij Humankind staat de mens altijd centraal. Samen ontwikkelen en groeien wij. Voel jij al een kriebel om verder vorm te geven aan Leren en Ontwikkelen in deze toonaangevende organisatie? Doe je dit graag samen met je team? Dan willen wij heel graag met jou in gesprek voor de vacature: Manager Leren en Ontwikkelen.

Zo ben jij. Van nature.

 • Een initiatiefrijk leider van Leren en Ontwikkelen, die strategisch verschil maakt
 • Ervaren in vertalen van koers naar visie, plannen en initiatieven op het gebied van Leren en Ontwikkelen in grote organisaties of complexe context
 • Daadkrachtig en “hands on”; je schrijft met gemak de visie op Leren en Ontwikkelen of een vertaling naar beleid. En presenteert het met flair
 • Een moderne blik op Leren en Ontwikkelen in organisaties
 • Goede gesprekspartner op alle niveaus, met de focus op samen
 • Enthousiast en daadkrachtig
 • Hebt gevoel voor wat speelt in je team, de organisatie én extern
 • Teamplayer met leidinggevend potentieel/kwaliteiten
 • Visie op en realiseren van digitale leeromgevingen
 • HBO/WO achtergrond.

Aangenaam. Wij zijn Humankind.

Wij zijn vernieuwers met een droom. Een kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene, maakt onze wereld mooier. Daarom hebben we maar één doel: optimale groei en bloei van ieder kind. Jij kunt ons daarbij helpen. Met jouw passie, jouw inzichten en jouw hart voor kinderen. Want JijTelt!

Ontdek ons DNA

Wij bieden jou

Een prachtkans om jouw ervaring op het gebied van Leren en Ontwikkelen in organisaties in te zetten. Ook onze nog prille digitale leeromgeving heeft jou nodig! Je ziet wat nodig is, waar kansen liggen om met Leren en Ontwikkelen onze strategie te realiseren. Samen met het team vertaal je dat in een stip op de horizon en een koers ernaar toe. Je houdt verbinding met de regio’s, collega’s van Pedagogiek & Kwaliteit, Mens & Ontwikkeling, Marketing en Communicatie en Informatisering. Zo weet je op alle niveaus draagvlak te creëren. Van daaruit maak je van onze Humankind Academie een complete plek waar medewerkers van Humankind zich kwalificeren, vakinhoudelijk verdiepen en verder kunnen ontwikkelen.

Je geeft leiding aan de 4 collega’s van ons team Leren & Ontwikkelen en leidt hun enthousiasme en ideeën in goede banen. Je begeleidt hun teamvorming, zorgt voor afstemming en overzicht. Met jouw verrassende inzichten, kennis van zaken en ervaring lever je een betekenisvolle bijdrage. Een urgente en uitdagende functie!

 • Salaris conform de CAO Kinderopvang, schaal 11 tussen € 3.869,- en € 5.241,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Per 1 januari 2024 en 1 april 2024 volgen nog CAO-verhogingen.
 • Gedegen inwerkprogramma.
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als mens én in je vak.
 • Standplaats is ons servicekantoor in Heerlen (in ieder geval 1 dag in de week) en/of ons kantoor in Vught.
 • Eindejaarsuitkering (3%).


En de allerleukste collega’s natuurlijk!Jij telt!

We leren je graag kennen. Want jouw talent telt! Waar krijg jij energie van, waar ben je goed in en wat zijn je (werk)wensen en ambities? Dat bespreken we graag.
Heb je vragen? Bel Judith Willems, manager Mens en Ontwikkeling op 06-21451781 of Marijke Koekkoek, manager Pedagogiek en Kwaliteit op 06-86887895. Solliciteer via onderstaande knop ‘solliciteer direct’.


Je kunt reageren tot en met 4 april 2023. De gesprekken vinden plaats op 11 april 2023 via Teams en op 19 april 2023 in Heerlen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Zin om te starten?

Solliciteer direct

We nemen snel contact met je op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...