Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wil jij werken in een hightech omgeving? Ben je communicatief vaardig en technisch? Breng jij structuur en hou je van processen?

Als Manufacturing Engineer is je belangrijkste taak om nieuwe, hoogstaande producten op een gestructureerde wijze te introduceren binnen de organisatie gezamenlijk met je collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de maakstrategie van de interne producten met de bijbehorende calculaties. Je borgt het maakproces door middel van het vastleggen en organiseren van de productieflow en proces FMEA’s voor High Precision onderdelen op het micron niveau.

Je bent vanaf het “Bid-no Bid proces” nauw betrokken en daardoor bouw je alle kennis op van het product en maakprocessen zodat de functionaliteit, maakbaarheid, risico’s en toepassingen van het product en de processen inzichtelijk zijn. Daarnaast ondersteun je de productie bij het realiseren en kwalificeren van prototypes en pilots richting volume fabricage, inclusief de productdocumentatie, waarbij je de technische verantwoordelijkheid draagt. In latere fase ben jij kennisdrager en breng je deze in met betrekking tot het doorvoeren van wijzingen en het oplossen van eventuele kwaliteitsissues.

Functie-eisen
  • Je hebt een MBO4+/HBO opleiding in een passende, technische richting
  • Je bent toe aan je 2e of 3e baan in een verspanende omgeving
  • Achtergrond WTB of gelijkwaardig
  • Je kunt een technische tekening lezen met de bijbehorende vorm en plaats toleranties;
  • Je beschikt over ruime kennis van de intern aanwezige productieprocessen, o.a. frezen, draaien, vonken, meten en harden, en de daarbij behorende kwaliteitsborging
  • Je bent bekend met (P)FMEA en de 8D-methode
  • Je werkt accuraat en kunt standpunten helder en overtuigend neerzetten, waarbij je de juiste mensen, intern en extern, weet te benaderen;
  • Het hebben van goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden is zeer belangrijk, in zowel Nederlands en Engels. Duits is een pré;
Functie-voorstel

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55tec
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...