Job type: Fulltime, Parttime

Loading ...

Job content

Zoek jij een brede, uitvoerende rol waarin je je creativiteit kwijt kunt? Weet jij onze bedrijven, mooie producten en dienstverlening op een fantastische manier te promoten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als marketing- en communicatie specialist zorg je ervoor dat wij ons optimaal presenteren bij onze interne- en externe doelgroepen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het creëren, uitwerken, vormgeven en implementeren van diverse marketing- en communicatie uitingen. Het gaat daarbij zowel om online- als offline communicatie. Als marketing- en communicatie specialist werk je overkoepelend voor de verschillende bedrijfsonderdelen binnen onze organisatie.

Jij zorgt voor online zichtbaarheid van onze activiteiten en mooie toonaangevende projecten. Daarin zorg je voor interessante content en vult hiermee zowel onze websites als intranet. Ook schrijf je teksten en artikelen voor social media, relevante platforms en andere kanalen.

Van onze opgeleverde projecten regel je beeld- en fotomateriaal. Het materiaal wordt gebruikt voor (zowel digitale als hardcopy) brochures en leaflets welke jij zelf ontwikkeld. Ook bewaak je de huisstijl en ontwerp je templates voor bijvoorbeeld briefpapier, offertes en andere uitgaande correspondentie en communicatie. Waar we aanwezig zijn, denk jij mee over de communicatie uitingen ter plaatse en zorg je voor de beschikbaarheid van materialen.

Je gaat zelf op zoek naar onderwerpen met nieuwswaarde door informatie te halen bij collega’s. Voor inhoudelijke technische informatie praat je met onze collega’s. Er is binnen onze organisatie veel ruimte om het marketing- en communicatiebeleid verder vorm te geven. Je wordt aangemoedigd om hierin mee te denken en jouw input te geven.

Ben jij dé kandidaat?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting Marketing en/of Communicatie, aangevuld met relevante ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op marketing- en communicatiegebied en hebt kennis van social media, SEO/SEA, direct mailing programma’s en CMS systemen.

Wat bieden wij?

  • Een fantastisch leuke baan bij een al even zo leuk bedrijf met voldoende uitdagingen;
  • Een marktconform salaris, 32 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
  • Vakantietoeslag van 8%;
  • Een dienstverband van 32-40 uur per week;
  • Een jaarcontract, wat bij tevredenheid van beide partijen na een jaar wordt omgezet in een vast dienstverband;
  • Ruimte om een bijdrage te leveren aan de groei van Rollecate Groep, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling;
  • De standplaats is Staphorst. Af en toe wordt je aanwezigheid ook op één van de andere locaties verwacht.

Rollecate, wie zijn wij?

Rollecate Groep is dé specialist in aluminium en stalen gevels en geveldelen. Opgericht in 1954 te Staphorst, uitgegroeid tot een grote en toonaangevende speler in de gevelbranche. Van ontwerp tot en met onderhoud, via engineering, productie en montage overziet Rollecate het gehele proces.

Rollecate verzorgt de gevelinvulling van hoogbouw, laagbouw, nieuwbouw en renovatie voor de woning- en utiliteitsbouw. Mede dankzij een eigen productontwikkeling met testfaciliteiten is Rollecate in staat om ook aan de meest veeleisende gevelconstructies een maatwerk invulling te geven.

Met bijna 70 jaar ervaring en met ruim 250 collega’s werken wij dagelijks aan uitdagende projecten in binnen- en buitenland. De productie vindt plaats in onze eigen aluminium fabrieken in Nederland en in onze staal fabriek in Hongarije.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart van Nes (Corporate recruiter) 06-25762082.

Is dit jouw functie en wil je onderdeel zijn van onze organisatie? Stuur dan uiterlijk 1 december 2021 je CV en motivatie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een tweetal gespreksrondes en een afrondend (arbeidsvoorwaardelijk) gesprek.

Contractduur 12 maanden

Parttime uren: 32-40 per week

Deadline sollicitaties: 1-12-2021

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...