Marketing Lead Specialist

Exactpi Recruitment & More

View: 101

Update day: 29-05-2023

Location: Den Haag Zuid-Holland

Category: Marketing / PR

Industry:

Job type: Fulltime

Salary: € 3.600 - € 5.500 per maand

Loading ...

Job content

Deze rol is voor jou als jij graag een centrale rol vervult in de customer journey met betrekking tot online sales, de sales funnel en lead genererende activiteiten.

De functie

Je vervult een centrale rol in de customer journey met betrekking tot online sales, de sales funnel en lead genererende activiteiten. Je maakt, levert en biedt inzichten in deze activiteiten en bent het aanspreekpunt voor dealers.

Een greep uit jouw aandachtsgebieden:

 • Bedenken, volgen en rapporteren van lead genererende, online- en sales funnel activiteiten.
 • Samen met de Digital Hub werk je aan inzichten door middel van sales funnel dashboards en lever je benodigde data aan de Customer Journey Managers.
 • Aansturen van het complete lokale lead management proces in samenspraak met de Database & systems specialist.
 • Verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en/of integreren online formulieren.
 • Aanspreekpunt en technisch beheer van dealerwebsites voor BMW, MINI en Motorrad.
Jouw profiel

Deze interessante functie vraagt om HBO/WO werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring. Je bent energiek, besluitvaardig en ondernemend. Je hebt een enthousiaste houding en je bent een teamspeler waar men naar luistert. Je bent analytisch, strategisch en conceptueel sterk, maar weet dat ook om te zetten in actie en resultaat. Je werkt plan- en projectmatig.

Verder zoeken we iemand die:

 • Kennis en ervaring in het online domein met kennis van leadgeneratie binnen marketing;
 • Klantgericht handelt, zich continu verdiept in de wensen en behoeften van de klanten en afstemming zoekt bij zowel interne als externe stakeholders en tevens dealers;
 • Goed is in het bespeuren van nieuwe kansen in de markt m.b.t. leadgeneratie;
 • In staat is meerdere projecten naast elkaar te managen met de focus op deadlines;
 • Passie heeft voor ons merk, onze producten en verwachtingen graag overtreft;
 • Goede beheersing heeft van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
Bedrijfsprofiel

BMW Group zit middenin een groots modellenoffensief, terwijl ze tegelijkertijd zeer ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen nastreeft. Premium en duurzaamheid zijn immers onafscheidelijk. Het BMW Group portfolio bevat volledig elektrische modellen, vele plug-in hybrides én zeer efficiënte verbrandingsmotoren met de laagst mogelijke CO2-uitstoot. Zo hebben hun klanten zélf de keuze.

Deze boeiende mix van vooruitgang en optimisme vindt haar weg richting de wereldwijde markten. Met name de Nederlandse, waar BMW Group Nederland met de merken BMW, MINI en BMW Motorrad al jaren marktleider is in het (premium)segment. Zij zijn een onderdeel van de wereldwijd opererende BMW Group in München en verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van BMW, BMW Motorrad en MINI in Nederland. Hun marktpositie wordt verder versterkt door de nauwe samenwerking met het BMW/MINI dealernetwerk en BMW Group dochterondernemingen BMW Financial Services en Alphabet.

De afdeling:

Een nieuwe Europese marketing organisatie krijgt dit jaar vorm en jij kan daar onderdeel van worden. Als Marketing & Lead Specialist werk je in een lokaal team maar werk je samen met diverse lokale én internationale collega’s. Je gaat veel meekrijgen over verschillende markten, strategieën en systemen. Jouw ‘klanten’ en stakeholders zijn wel veelal lokaal te vinden. Je werkt bijvoorbeeld samen met anderen binnen de afdeling CRM & Marketing Operations, Customer Interaction Management en met de Customer Journey Managers.

Het aanbod

We bieden in eerste instantie een jaar contract via Exactpi met kans op verlenging. De aangeboden arbeidsvoorwaarden zijn verder:

 • salaris tussen €3.600,- en €5.500,- bruto per maand op basis van 39 uur in de week, afhankelijk van jouw ervaring;
 • ATV vergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • volop ontwikkelingsmogelijkheden op alle vlakken met het online trainingsplatform.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan: bel over deze vacature met Kasia Lamens, Sr. Recruitment Consultant Key Accounts, telefoon 06 25080695.

Exactpi refnr.: 4146.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 13-07-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...