Marketing Stage op Bali

Sparkling People

View: 142

Update day: 01-11-2023

Location: Haarlem Noord-Holland

Category: TV / Media / Newspaper

Industry: HR personeel

Job type: Stage

Loading ...

Job content

We zijn op zoek naar sprankelend talent!

Voor het Sparkling People kantoor op Bali zijn wij op zoek naar een enthousiaste marketing stagiair! Ben jij op zoek naar een stage vanaf februari 2022 en wil je graag meer leren over marketing? Lees dan snel verder!

Aan de slag als Marketing Stagiair op Bali!

Creatief en houd je van schrijven? Dan ben ik naar jou op zoek! Tijdens deze marketing meewerkstage houd je je o.a. bezig met het schrijven van vacature teksten, blogs en landingspagina’s. Daarnaast komt er een stukje social media bij kijken én mag je meedenken over een nieuwe marketingstrategie.

Ons bedrijf is nog niet zo oud, maar we groeien snel! Misschien zag je het al: wij maken recruitment net wat leuker. Hoe? Met veel persoonlijke aandacht en een tikkeltje brutaliteit weten wij het werving- en selectieproces van talenten net even anders te laten verlopen.

Op dit moment worden alle online marketingtaken van Sparkling People door een klein marketingteam geregeld. Ze kunnen jouw hulp goed gebruiken! Tijdens jouw stage op Bali ga jij veel verschillende dingen leren op het gebied van marketing. Wil jij graag meer leren over (content) marketing en met jouw inzet écht een verschil maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast dat je veel gaat leren ga je een geweldige tijd tegemoet vanuit het prachtige Bali waar je leuke feesten gaat beleven, kennis kunt maken met de prachtige omgeving, nieuwe mensen leert kennen en natuurlijk kunt genieten van het fantastische weer.

Jouw taken als marketing stagiair zullen o.a. bestaan uit:

 • Het schrijven van vacatureteksten, blogs en landingspagina’s;
 • Het maken van social media posts;
 • Het bedenken van (creatieve) content;
 • Invullen en bijhouden van een content kalender;
 • Meehelpen met het maken van foto’s en video’s.

Wij zijn op zoek naar jou wanneer jij…

 • Een HBO/WO opleiding volgt in de richting van markering/communicatie/journalistiek;
 • Het leuk vindt om te schrijven en er sprankelende teksten uit jouw pen komen;
 • Goed Nederlands spreekt en schrijft: geen taalfout ontgaat jou;
 • Graag met social media bezig bent, en creatieve ideeën hebt voor onze social kanalen!

Wat krijg je terug voor jouw inzet?

 • Een superleuke en uitdagende stage voor 32 uur per week (je krijgt 1 dag vrij om aan je opdracht te werken, fijn toch!);
 • Een stagevergoeding van €250 per maand;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een mooie aanvulling voor op jouw CV!

Over Sparkling People

Bij Sparkling People werken we met een glimlach! We zijn een vriendenteam dat als doel heeft om leuke mensen en mooie bedrijven bij elkaar te brengen. Leuke mensen zijn volgens ons enthousiast, ondernemend, ambitieus en gepassioneerd. Deze eigenschappen zijn dan ook kenmerkend voor ons team. We zijn een hechte groep die wel van een beetje gezelligheid houdt. Samen sporten, borrelen, werkdagen op het strand en leuke bedrijfsuitjes zijn onmisbaar! Daarnaast worden successen samen gevierd en werken we samen naar nieuwe doelen toe. Word jij onze nieuwe sparkling medewerker?

Wil jij aan de slag als Marketing Stagiair op Bali?

Durf jij dit avontuur aan? Solliciteer dan direct door te klikken op de ‘nu solliciteren’ button. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Didier, hij helpt je graag bij het beantwoorden van jouw vragen!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...