MBB’er Radiologie MCL

Medisch Centrum Leeuwarden

View: 151

Update day: 15-02-2024

Location: Leeuwarden Friesland

Category: R & D Science

Industry:

Job type: Voltijds, Deeltijds

Loading ...

Job content

Arbeidscontract
36 uur per week
Opleidingsniveau
HBO

Opleidingsniveau

HBO

Uur per week

36

Solliciteer tot en met

04 mei 2022

Wij zijn er elke dag voor patiënten, op het kwetsbare moment dat zij medische hulp nodig hebben. Wil jij ook bijdragen aan deze zorg binnen een dynamisch centrum in het MCL? Stel jij het belang voor de patiënt voorop en geef jij hen een veilig gevoel? Kom werken als MBB’er radiologie en maak deel uit van #teamMCL!

Jij bij MCL
Als MBB’er radiologie maak je onderdeel uit van ons team ‘Algemene Radiologie’ en voer jij alle voorkomende werkzaamheden uit. Zoals de Bucky, SEH, Doorlichting OK en Zaalfoto’s. Nadat je volledig bent ingewerkt help je mee om de kwaliteit en continuïteit op de afdeling te borgen. Jij vindt het vanzelfsprekend om alle ontwikkelingen in het vakgebied op de voet te volgen en deze ontwikkelingen te vertalen naar nieuwe werkinstructies en protocollen.

Wat je van ons mag verwachten

  • Een contract bij het MCL: je krijgt een aanstelling voor een jaar van 36 uur in een ambitieuze werkomgeving met voldoende afwisseling. De functie is ingedeeld conform FWG salarisschaal 45.
  • Arbeidsextra’s: Daarnaast ontvang je o.a. een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag van 8.33% en reiskostenvergoeding. Iedere medewerker krijgt vakantieverlof en eigen extra verlof budget (PLB). Ook kun je als medewerker van het MCL gebruik maken van het unieke arbeidsvoorwaardenpakket.

Dit ben jij
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en sociale collega die de patiënten gerust kan stellen en overtuigen. Met jouw flexibele, service- en resultaatgerichte houding sta jij voor verbondenheid! Jij hebt een helicopterview en kunt in grote verbanden denken en met jouw creativiteit denk je ook buiten de gebaande paden. Daarnaast durf jij initiatief te tonen en kun jij met tegengestelde belangen omgaan.

Jouw kennis en ervaring

  • Je bent in het bezit van een MBRT-diploma of hebt een vergelijkbare opleiding afgerond
  • Je hebt enige ervaring als allround MBB’er

Jouw afdeling
Als MBB’er radiologie kom jij te werken in een bevlogen team en werk jij samen met collega’s met passie voor hun vak. Wij beschikken over de meest recente vakkennis die we onderling graag met elkaar delen. Het centrum Medische Beeldvormende Technieken (cMBT) vervult een belangrijke regionale functie ten aanzien van hoogwaardige beeldvormende technieken, voor zowel diagnostische onderzoeken als therapeutische behandelingen van patiënten in verschillende werkvelden waaronder radiodiagnostiek, CT, angiografie, MRI, mammografie, echografie, nucleaire geneeskunde, radiofarmacie en medische fotografie.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Henk de Jong (teammanager cMBT) via (058) 286 7435.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 mei 2022

#teamMCL
Wil jij ook komen werken bij #teammcl? Of alvast even digitaal sfeerproeven? Bekijk ons Instagramaccount @mcleeuwarden.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 31-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...