Medewerker bediening

JMW

View: 107

Update day: 02-11-2023

Location: Amsterdam Noord-Holland

Category: Food & Beverage

Industry:

Job type: Parttime

Salary: € 10,67 per uur

Loading ...

Job content

  • Amsterdam
  • € 10,67 per uur
  • 24 - 32 uur, 3 - 4 dagen per week
  • MBO, HAVO, VWO
  • JMW

De gezelligste baan van Amsterdam! Werken op de tofste locaties en ook nog eens € 10,67 per uur verdienen? Ook ben je baas over je eigen rooster. Lees snel verder en solliciteer als medewerker bediening in de gastvrije horeca wereld!

wat bieden wij jou

Salaris € 10,67 per uur

Elke week uitbetaald worden

Gezellige collega`s #Werkplezier

Dé leukste horecapool van Amsterdam

Toffe gratis trainingen om verder te groeien

wie ben jij

Jij bent op zoek naar een leuke baan als medewerker bediening. Een baan waar jij kan stralen en je gasten een fijne beleving kan geven.

  • Woon jij in de omgeving Amsterdam
  • Ben jij flexibel inzetbaar
  • Ben je gastvrij

wat ga je doen

Jij wordt blij van deze baan. Beloofd! Want als medewerker bediening kom jij op verschillende toffe locaties te werken. Van een borrel tot een diner. Jij gaat alles meemaken. Serveren van mooie gerechten, zorgen dat de gasten een heerlijk drankje krijgen tot bier tappen achter de bar! Jij gaat je niet vervelen! Jij bezorgt je gasten een onvergetelijke ervaring.

waar ga je werken

Waar niet? Dat is het leuke aan deze baan! Als medewerker bediening kom jij te werken in de leukste horecapool van Nederland. Bij JMW! Als allround medewerker kom jij op verschillende toffe locaties. Hierdoor zie jij veel, werk jij aan je ervaring en leer jij leuke mensen kennen!

sollicitatie

Zie jij jezelf al shinen als medewerker bediening ? Solliciteer snel en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen ? Stuur me een app of bel me en ik help je graag.

Het sollicitatieproces…

Nieuwsgierig naar de stappen die je maakt om te solliciteren? Bekijk hier wat je kan verwachten…

1 van 5

Je solliciteert

Yess! Je hebt een baan gevonden die bij je past. We bekijken jouw sollicitatie en checken of er een match is tussen jou, de baan én de werkgever.

2 van 5

We nemen contact op!

Je krijgt per mail of telefonisch een reactie. Ben je een match? Dan bespreken we je sollicitatie en je carrièremogelijkheden. Anders denken we mee over een andere passende baan.

3 van 5

Let’s meet!

Kennen we jou nog niet? Dan hebben we wat extra info nodig om je aan het werk te helpen. Dus maken we een afspraak voor een korte kennismaking.

4 van 5

Het sollicitatiegesprek

Spannend! Geen zorgen, wij plannen jouw sollicitatiegesprek in én geven tips zodat jouw voorbereiding op en top is. Jij gaat die sollicitatie rocken!

5 van 5

Je nieuwe baan

Whoohoo! Gefeliciteerd! Ook als je bent aangenomen zijn wij nog niet klaar met je ;) We bereiden je goed voor op jouw eerste werkdag. Zet ’m op!

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Astrid Roda

recruiter

  • 06-82661308
Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...