Job type: Voltijds

Loading ...

Job content

Onze gasten een topavond bezorgen is alles wat telt bij Onder de Pannen. Bij Onder de Pannen werk je in een team met passie voor goed eten en het serveren daarvan.

Functie-inhoud

De gezellige klassieke sfeer van ons volledig verbouwde restaurant worden gecreëerd door de vele houten elementen, glas in lood en de grote hoef vormige bar. Alleen jouw glimlach is nog nodig om het warme en huiselijke gevoel van Onder de Pannen uit te dragen.

Wij serveren heerlijk eten dat met passie wordt bereid. Onder de Pannen heeft een grote diversiteit aan drankjes in het assortiment, waaronder een goed gevulde wijnklimaatkast, diverse soorten -wisselende- bieren, whisky’s, cocktails. Onze (speciaal)koffies worden op de klassieke Italiaanse wijze gemaakt.

Medewerker bediening

  • Je bent verantwoordelijk voor je eigen wijk binnen het restaurant.

  • De gast moet zich te allen tijde welkom en op zijn of haar gemak voelen

Wat we van jou verwachten


  • Van een medewerker bediening verwachten wij dat hij/zij plezier uitstraalt. En dat je elke dag met een glimlach in het restaurant staat.

  • Dat je communicatief sterk bent

  • En dat je goed in een groep kunt functioneren

Wat we je bieden


  • Wij bieden je een professionele werkplek, in een fijn team. Bij Onder de Pannen staat teamspirit hoog in het vaandel. Enthousiast team = enthousiaste gasten. Ons restaurant heeft recentelijk een fikse verbouwing ondergaan, waarbij het restaurant van alle gemakken is voorzien om het de gast zo gestroomlijnd mogelijk een leuke avond te bezorgen.

  • Het salaris wordt bepaald aan de hand van ervaring, passie en inzet. Het zal altijd boven de horeca CAO uitvallen.

  • Er zijn verschillende woningen beschikbaar. Zowel een privé 1 à 2 persoonsappartement als een huis met huisgenoten behoord tot de mogelijkheden. Kosten zitten zo tussen de 250 tot 450 euro per maand.

Wie we zijn

Onder de Pannen is een café-restaurant centraal op het eiland Terschelling, in het dorp Midsland. Er wordt veel gekookt met lokale ingrediënten en aan iedere bezoeker is gedacht. Voor zowel de vleeseter, als de visliefhebber en de vegetariër staan er voldoende opties op de kaart. Er is een uitgebreide wijnkaart, wij serveren tientallen soorten -wisselende- bieren en maken (speciaal)koffies met liefde. Zoals wij aangaven hebben wij een passie voor de horeca en als jij dat ook hebt: join us!

Informatie sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Bel dan gauw met chef Pieter Tjepkema: 06-13205514. Je kunt ook jouw CV versturen naar info@onderdepannen.eu
Op onze website vind je meer info, waaronder de huidige menukaart. Of check onze socials!

Hopelijk tot snel!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...