Loading ...

Job content

Burgerzaken zit middenin een boeiende transformatie. De toenemende digitalisering vraagt om ontwikkeling van het team. De Landelijke Aanpak Adreskwaliteit waar Alphen aan den Rijn bij is aangesloten laat een verschuiving zien van aanpakken naar preventie. Een preventieve aanpak begint met kwalitatief hoogwaardig identificeren, één van onze kerntaken die uitdagender en complexer wordt, zeker met de komst van de digitale identiteit.


Wat ga je doen?

Je gaat werken in de 1e lijn binnen het team Burgerzaken dat bestaat uit ca. 30 medewerkers. Je bent als medewerker 1e lijn het aanspreekpunt voor inwoners voor burgerzakenproducten. Je handelt alle (complexe) vragen aan de balie zelfstandig af. Je herkent en voorkomt identiteitsfraude. Je verwerkt gegevens in verschillende applicaties en je verstrekt informatie over de registratie van persoonsgegevens.

Samen met de andere collega’s werk en denk je actief mee over de verdere ontwikkeling van de Alphense dienstverlening. We maken afspraken met je over je ontwikkeling binnen het opleidingstraject van de diplomalijn Burgerzaken zodat je je kennis van Burgerzaken verder ontwikkelt en onderhoudt onder het motto van een leven lang leren. Met je flexibele instelling ben je in staat om mee te bewegen op de veranderingen die zich continue aandienen.

Je kan tijdens een crisissituatie worden opgeroepen om een functie binnen de crisisorganisatie te vervullen. Dit betekent dat tijdens een crisis jouw reguliere werk ondergeschikt is aan het werk voor de crisis.


Wie zijn wij?

Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners.

Onze organisatie bestaat uit meerdere onderdelen die allen een unieke bijdrage leveren aan onze opgaven en gemeentelijke dienstverlening. Eén van de onderdelen is Rijnvicus, een zelfstandig leerwerkbedrijf. Rijnvicus ontwikkelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk.

Je zit binnen onze organisatie altijd in een thuisteam met vakcollega’s en een teamleider. Een groot aantal collega’s werkt aan maatschappelijke opgaven in uiteenlopende vakgebieden. Je krijgt bij ons de kans om op basis van je talent ingezet te worden voor die opgaven en deel uit te maken van diverse samengestelde teams.


Wie ben je?

De medewerker waar wij naar op zoek zijn heeft HBO werk- en denkniveau, parate kennis van de 1e lijns burgerzakenprocessen waarbij het accent ligt op identiteitsvaststelling en processen die bijdragen aan de kwaliteit van de Basisregistratie Personen.

Je hebt bij voorkeur een voor de functie relevante opleiding gevolgd en/of relevante werkervaring opgedaan. Je bent klantgericht, kan omgaan met conflicten, gericht op samenwerking en gaat graag mee in veranderingen die de kwaliteit van de dienstverlening en het werk ten goede komen wat zich vertaalt in het denken in kansen.

Je hebt interesse in de verschillende taken waar burgerzaken voor staat. Je bent flexibel en blijft overeind in stressbestendige situaties. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zijn goed en je spreekt één of meerdere moderne talen. Je bent integer, nauwkeurig en gaat voor een goed resultaat. Je bent bereid om in roosterdiensten te werken waaronder ook ééns per twee weken de vrijdagavond en de zaterdagmorgen. Bovendien verwachten we dat je je herkent in de identiteit van onze organisatie die we hierboven omschrijven.


Wat bieden wij?

Deze functie is gewaardeerd in schaal 8 en betreft de HR21-functie Medewerker Publiek I. Afhankelijk van competenties en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 3.591 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je start in aanloopschaal 7 waarvan het salaris maximaal € 3.176 bruto per maand bedraagt bij een 36-urige werkweek, waarna je kunt doorgroeien.

Tevens bieden wij een Individueel Keuze Budget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, vakantie uren van te kopen of in te zetten voor je eigen ontwikkeling.

Onze visie en cultuur zie je terug in onze manier van werken, ons transparante gemeentehuis en dynamische werkomgeving. We hebben flexibele werkplekken en een werkcafé; dé plek voor een inspirerend werkoverleg en toevallige ontmoetingen.

Verder bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden zodat je jouw potentie verder kunt ontwikkelen. Kijk voor meer informatie over onze secundaire arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijalphenaandenrijn.nl


Meer weten?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Toos Groeneweg, teamleider Burgerzaken, bereikbaar op telefoonnummer 0172-465673.


Interesse?

Voel jij je aangesproken? Dan zien we je korte motivatie en cv graag tegemoet. Solliciteren kan tot en met 16-01-2022 o.v.v. vacaturenummer 21-126 via de solliciteerknop bovenaan deze webpagina. Wij vragen je om in je motivatie aan te geven over welke competenties jij beschikt en hoe die een verschil gaan maken binnen onze organisatie.


Deze vacature is opengesteld voor externe kandidaten. Externe medewerkers die reeds bij ons werkzaam zijn krijgen voorrang in de wervingsprocedure.

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitienaar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...