Medewerker keuken (Mooimaker)

’t Zusje Ede

View: 111

Update day: 03-05-2023

Location: Ede Gelderland

Category: Food & Beverage

Industry:

Loading ...

Job content

Hé mooimaker, maak jij ons team compleet?

Wat ga je doen?

Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving. En dat betekent dat alles moet kloppen. Kies je voor ons, dan kies je ervoor om samen met je collega’s in de keuken het beste uit iedere avond te halen. Samen besteden jullie veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten. Met oog voor detail laat je jouw liefde voor het horeca vak zien. En daarvoor hoef je echt niet over bergen ervaring te beschikken. Want onder leiding van een ervaren kok, leer jij de meest voorkomende werkzaamheden in de Zusje-keuken, waardoor je op termijn lekker zelfstandig aan de slag kan.

Hoe ga je dat aanpakken?

Vooral door jezelf te zijn, je eigen invulling aan je werk te geven en in de omgang met collega’s dicht bij jezelf te blijven. Jouw doorzettingsvermogen en je wil om te leren, zorgen ervoor dat je binnen no-time je draai in de Zusje-keuken gevonden hebt.

Jij brengt mee:

  • De juiste mentaliteit! Dat wil zeggen: je bent gemotiveerd, enthousiast en energiek
  • Je bent flexibel en hebt er geen problemen mee dat je de ene keer op maandag werkt en de andere keer op donderdag
  • Stress? Jij houdt het hoofd koel, zelfs tijdens piekmomenten
  • Ondanks dat je misschien nog niet zoveel ervaring hebt, heb je feeling met het vak
  • Jij vindt het wel lekker om uitgedaagd te worden en uit je comfortzone te stappen om nieuwe dingen te leren

Dit bieden we jou:

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland. Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Dat betekent dat we buitengewoon collegiaal zijn en oprechte aandacht voor elkaar heel erg belangrijk vinden. Maar bovenal garanderen we jou een hoop Zusje-gezelligheid, zowel tijdens als na werktijd.

Wil jij solliciteren op deze functie? Leuk! Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 17-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS