Medewerker magazijn

Huuskes

View: 66

Update day: 23-01-2023

Location: Nijkerk Gelderland

Category: Transport / Logistics / Warehouse

Industry:

Loading ...

Job content

Ben jij naast je studie op flexibele basis beschikbaar? Wil jij in de avond(en) en op zaterdagen werken waarbij je leuk kunt bijverdienen? Dan moet je bij Huuskes Nijkerk zijn!

Wat houdt de functie in?
Als medewerker magazijn op onze vestiging in Nijkerk werk je samen met je collega’s in een gekoeld magazijn waar ook een klein diepvriesmagazijn aanwezig is. De werktijden zijn als volgt:

*
Doordeweekse avonden vanaf 18:00 uur tot ca. 22:00 uur, werken tot ca. 03:00 uur is ook mogelijk indien je leeftijd en (school)rooster dit toelaat;

  • Zaterdag tussen ca. 11:00-21:00 uur.

Je houdt je hoofdzakelijk bezig met:

*
Kratten tillen en op klantniveau sorteren waarbij je veel loopt/tilt;

  • Uitvoering controles;
  • Beladen van vrachtwagens.

Daarnaast kunnen de werkzaamheden ook bestaan uit:

  • Het gereedmaken en bij elkaar zoeken van bestellingen in het magazijn, oftewel orderpicken;
  • Je zorgt ervoor dat de bestelling van de klant correct en zorgvuldig gepickt wordt met behulp van logistieke hulpmiddelen zoals elektropallettrucks, etc.;
  • Je zorgt ervoor dat de bestelling op de juiste route gezet wordt.

Je werkt samen met collega’s en je leidinggevende. Je bent op de zaterdagen beschikbaar en in overleg één à twee avonden doordeweeks.
Wat verwachten wij van jou?
Wij verwachten dat je na een goede instructie je werkzaamheden zelfstandig binnen het team kunt uitvoeren. De werksfeer is altijd goed dus wij zouden het fijn vinden als je enthousiasme meebrengt. Omdat het werk in de avonden en op zaterdagen uitgevoerd wordt is het prettig als je flexibel ingesteld bent en van aanpakken weet. Tot slot verwachten wij dat wij op je kunnen bouwen, dat wij afspraken met je kunnen maken en dat je betrouwbaar bent.

Wat kun jij verwachten bij Huuskes?

Bij Huuskes kun je door middel van je flexibele inzet leuk bijverdienen. Zo verdien je bijvoorbeeld als 21-jarige € 12,94 bruto per gewerkt uur waarbij wij vakantietoeslag en verlofrecht direct uitbetalen. Onregelmatigheidstoeslagen zitten hier nog niet bij in begrepen dus het bruto uurloon kan nog hoger worden afhankelijk van hoeveel late uren je maakt!

Er wordt veelvuldig in de avonden gewerkt waarbij je minimaal 40% toeslag ontvangt, die zelfs op kan lopen tot 60%. Daarnaast werk je in een gekoelde ruimte waar je een extra vergoeding voor ontvangt. Op de zaterdagen ontvang je voor elk gewerkt uur tussen 06:00-19:00 uur 10% toeslag.
Als je op erkende feestdagen werkt geldt er een toeslag van 100%. Daarnaast kun je in vakanties en rond feestdagen meer werken.

Soort dienstverband: Fulltime

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...