Salary: € 1.975 - € 2.525 per maand

Loading ...

Job content

Ambitieuze Medewerker Receptie

Word het stralende middelpunt van onze receptie bij Palace Hotel **** Zandvoort!

De ultieme gastbeleving begint bij jou

Ben jij een gastvrije professional die klaar is voor de volgende stap in je carrière? Wil jij een belangrijke rol spelen in een dynamisch team en zie je jezelf binnen 1 tot 2 jaar doorgroeien naar een leidinggevende positie binnen de Front Office? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Palace Hotel **** Zandvoort: Ons hotel, met een indrukwekkende hoogte van 80 meter, biedt een ongeëvenaarde locatie direct aan het strand en tegenover het treinstation van Zandvoort. Vanuit de comfortabele kamers genieten onze gasten van prachtige uitzichten, waarbij op de 18de verdieping we zelfs mooie loft kamers hebben met volop uitzicht op zee.

Wat jij ons brengt

Jij bent het gezicht van ons hotel. Je verwelkomt onze gasten hartelijk, zorgt ervoor dat ze zich direct thuis voelen en biedt een service van topkwaliteit. Naast je dagelijkse taken zie je jezelf op termijn groeien en leidinggeven aan een team binnen de Front Office.

Wat wij zoeken in jou

Als Receptionist bij ons hotel ben jij de Sherlock Holmes van onze receptie. Jij speurt naar oplossingen voor elk probleem en hebt altijd een antwoord op de vragen van onze gasten.

· Als Receptionist ben jij de spil in het web van ons hotel. Je verwelkomt onze gasten met open armen en zorgt ervoor dat zij zich direct thuis voelen. Jij bent een expert in het inchecken en uitchecken van onze gasten en houdt ons reserveringssysteem up-to-date.

· Naast het afhandelen van financiële transacties, ben jij ook onze lokale informatiegids. Je voorziet onze gasten van alle informatie die zij nodig hebben om hun verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, zowel praktisch als toeristisch.

· Als onze Receptionist ben jij ook de stem aan de andere kant van de lijn. Jij beantwoordt inkomende telefoongesprekken en behandelt e-mails en brieven. Jouw professionele en vriendelijke aanpak zorgt ervoor dat onze gasten te allen tijde tevreden zijn met onze service.

· Bij alles wat je doet, waarborg jij de kwaliteit en gastvrijheid van ons hotel. Je bent de eerste persoon die onze gasten zien en je zorgt ervoor dat hun verblijf onvergetelijk wordt. En mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, dan ben jij degene die klachten behandelt en oplost met een proactieve en positieve houding.

Waarom jij onze Medewerker Receptie wilt worden

Bij ons krijg je niet alleen een leuke werkplek met gezellige collega’s, maar ook de vrijheid om jouw eigen ideeën en creativiteit toe te passen. Wij geloven er namelijk in dat iedereen een belangrijke bijdrage kan leveren aan ons succes en stimuleren dat graag!

Je werktijden zijn flexibel en kunnen zowel doordeweeks als in het weekend zijn, in de ochtend of avond. De werktijden liggen tussen 7.00 uur en 23.00 uur.

Naast een uitdagende baan binnen de recreatie en toerisme bieden we jou ook uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een salaris tussen de € 1.975,00 en € 2.525,00 bruto per maand op basis van 38 uur per week, passend bij je opleiding en ervaring. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en maar liefst 25 vakantiedagenper jaar (op basis van fulltime dienstverband).

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt bij ons ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf en profiteert van personeelskorting op overnachtingen in het hotel en in ons restaurant, de ZIZO Lounge.

Profiel van onze ideale Medewerker Receptie

Om in aanmerking te komen voor deze functie, heb je 2 tot 5 jaar ervaring binnen de Front Office, bij voorkeur in een hotel of vakantiepark. Woonachtig zijn in de omgeving van Zandvoort/Haarlem of beschikken over eigen vervoer is zeker een pluspunt.

Je bent zowel zelfstandig als een teamplayeren weet goed om te gaan met stressvolle situaties. Representativiteit en gastvrijheid zijn voor jou vanzelfsprekend en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en een derde taal bijvoorbeeld Duits.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het essentieel dat je woonachtigbent in Nederland, de Nederlandse taal vloeiend beheerst en beschikt over een geldige werkvergunning. Kandidaten die niet voldoen aan deze criteria zullen helaas niet in onze selectieprocedure worden opgenomen en ontvangen geen bericht van afwijzing. Wij vragen om je begrip hiervoor.

Solliciteer nu!

Wij vragen om een korte motivatiebrief met eventueel een voorstelvideo van maximaal 90 seconden, bij jouw sollicitatie voor de receptie, waar schriftelijke communicatie met gasten en leveranciers een belangrijk onderdeel is. Deze brief geeft ons inzicht in jouw schrijf- en communicatievaardigheden, evenals jouw motivatie om voor ons bedrijf te werken. Naast jouw cv, helpt deze brief ons om een weloverwogen beslissing te maken over wie we uitnodigen voor een gesprek. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie

Wij waarderen je interesse in onze vacature, maar wij willen je vragen om af te zien van acquisitie naar aanleiding van deze vacature. Wij zijn ook niet op zoek naar freelancers of zzp’ers voor deze functie. Wij verwelkomen echter wel jouw sollicitatie en kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

Soort dienstverband: Vaste baan, Parttime, Fulltime, Bepaalde tijd
Contractduur 12 maanden
Parttime uren: 32-38 per week

Salaris: €1.975,00 - €2.525,00 per maand

Rooster:

 • Avondwerk
 • Dagdienst
 • Flexibele werkuren
 • Weekendbeschikbaarheid
 • Werken op feestdagen

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Flexibele werkuren
 • Kosteloos parkeren
 • Mogelijkheid tot promotie
 • Pensioen
 • Personeelskorting
 • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • Vakantiegeld

Screeningsvragen:

 • Woon je in Nederland? Dit is een knock-out vraag. Kandidaten die niet in Nederland wonen, komen niet in aanmerking voor deze positie. Het niet voldoen aan de knock-out criteria resulteert in uitsluiting van het selectieproces. Je ontvangt hier geen bericht van.
 • Ben je zowel de Nederlandse als de Engelse taal machtig in woord en geschrift? Dit is een knock-out vraag. Kandidaten die niet de vereiste talen spreken, komen niet in aanmerking voor deze positie. Het niet voldoen aan de knock-out criteria resulteert in uitsluiting van het selectieproces. Je ontvangt hier geen bericht van.
 • Als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer, ben je dan in staat om 7:00 uur op de locatie te zijn en heb je de mogelijkheid om tot 23:00 uur te werken en nog thuis te komen? Dit is een knock-out vraag. Kandidaten die niet de vereiste diensten kunnen werken, komen niet in aanmerking voor deze positie. Het niet voldoen aan de knock-out criteria resulteert in uitsluiting van het selectieproces. Je ontvangt hier geen bericht van.
 • Voeg bij je sollicitatie een motivatiebrief toe. Dit is een knock-out vraag. Kandidaten die niet voldoende de Nederlandse schrijfvaardigheid beheersen, komen niet in aanmerking voor deze positie. Het niet voldoen aan de knock-out criteria resulteert in uitsluiting van het selectieproces. Je ontvangt hier geen bericht van.

Werklocatie: Fysiek

Loading ...
Loading ...

Deadline: 22-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...