Loading ...

Job content

Als medewerker technische dienst zorg jij ervoor dat de hotels tot in de kleinste details onze gasten versteld doen staan. Elke beslissing die je maakt heeft invloed op de beleving van onze gasten en zorgt ervoor dat iedereen een onvergetelijk verblijf bij ons heeft. Jij bent de duizendpoot die met een technisch oog voor detail overal een oplossing voor heeft.

Wij zijn voor 2 van onze hotels per direct op zoek naar een hands-on medewerker(s) technische dienst. Het gaat hierbij om Holiday Inn Express Amsterdam - City Hall en Aparthotel Adagio Amsterdam City South. Plezier in je werk en het gevoel onderdeel te zijn van een team zijn belangrijk voor ons, we gaan er samen voor!

Aparthotel Adagio Amsterdam City South is een extended stay hotel met 151 appartementen en 3 zalen. Alle kamers zijn voorzien van een eigen keuken en een (semi) gescheiden slaapkamer. Help jij ons om onze gasten zich thuis te laten voelen wanneer ze voor langere tijd van huis zijn? Voor de deur van het hotel kun je gratis parkeren en op loopafstand vind je de metro.

Holiday Inn Express Amsterdam - City Hall heeft 89 kamers en een gezellige bar welke ook onderdeel is van de receptie. Hierdoor hebben we veel persoonlijk contact met onze gasten. Houd jij van de drukte van een hotel midden in de stad? Binnen enkele minuten ben je bij bus, metro, tram en trein terwijl je heerlijk langs de winkels en monumenten van Amsterdam wandelt. Hoe ziet je dag er uit?
Heb jij een trots gevoel als je na een lekkage een kamer weer strak in de verf hebt? Denk jij bij een calamiteit in oplossingen? En heb je 2 rechterhanden?

Je buigt je over allerhande technisch voorkomende werkzaamheden in het hotel, je zorgt er voor dat het hotel te allen tijde in top staat is. Uiteraard weet je de juiste prioriteiten te stellen.
Ingewikkelde klussen die vergaande technische kennis en expertise en certificering vereisen besteed je uit (op basis van vastgestelde contracten door onze afdeling Inkoop) en coördineer je om zorg te dragen voor het maximaal haalbare resultaat. Dat kosten en kwaliteit daarbij een rol spelen, spreekt voor jou bovendien voor zich.

De werkzaamheden
 • Je zorgt voor het oplossen van storingen
 • Uitvoeren van periodieke controles
 • Begeleiden van buiten bedrijven
 • Signaleren van storingen
 • Helpen van gasten
Wie zoeken we?
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 1 jaar ervaring in de TD van een hotel van gelijke klasse en grootte
 • Je spreekt Nederlands en Engels
 • Je bent stress bestendig en pro-actief
 • Je hebt aandacht voor kwaliteit
 • Je bent een echte team player maar kunt ook heel goed zelfstandig werken
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
Wat hebben we te bieden?
Zowel Holiday Inn Express en Adagio zijn onderdeel van grote internationele ketens en we bieden een competetief salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hiernaast bieden we;
 • Medewerkers korting in meer dan 5000 hotels wereldwijd
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en training ook in onze andere hotels
 • De mogelijkheid om door te groeien, zie jij jezelf in de toekomst als hoofd technische dienst of misschien zelfs wel het hoofd technische dienst van meerdere hotels?
We zien er naar uit jouw CV en motivatiebrief te mogen ontvangen. Je kunt via de knop solliciteren of een e-mail sturen naar hr@borealishotelgroup.nl
Wij zijn onderdeel van Borealis Hotel Group en worden gemanaged door Interstate Hotels & Resorts. BHG is een snel groeiende bekende hotelontwikkelaar met hotels opererend in Europa onder de merken IHG, Hilton en Accor. Volop mogelijkheden om door te groeien dus.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...