Medewerker Verbijzonderde Interne Controle

Matchd

View: 122

Update day: 01-11-2023

Location: Assen Drenthe

Category: Other

Industry: Staffing Recruiting

Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Startdatum: 24-01-2022 Einddatum: 24-01-2023 Optie op verlenging: Ja Aantal uur per week: 36 Sluitingsdatum: 13-01-2022 om 09:00 uur Voor een exclusieve aanvraag zijn wij voor Werkplein Drentsche Aa op zoek naar een Medewerker verbijzonderde interne controle in de functie van Medewerker Financiën en Bedrijfsvoering ll. Wie zoeken wij? Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Wij zijn een samen sturende organisatie, zonder formele leidinggevende structuren. De teams voeren hun werk uit op hun eigen wijze, binnen ruim gestelde kaders. Dit vraagt om bevlogen, zelfbewuste professionals met zelfinzicht en zelfvertrouwen met veel verantwoordelijkheid, eigenaarschap en initiatief om vorm te geven aan ons dienstverleningsconcept. Zij zorgen er samen voor dat resultaten bereikt worden. Ze hebben oog voor de waarde die ze toevoegen en zorgen daarom voor hun eigen geschiktheid en beschikbaarheid. Wij gaan uit van “ondernemerschap op de werkvloer”. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent niet alleen resultaatgericht, maar je weet ook door goede samenwerking resultaten te behalen. Je bent inhoudelijk analytisch sterk, weet de essentie te doorgronden en de juiste verbanden te leggen. Balanceren tussen enerzijds formele (wettelijke) eisen en de manier waarop wij als organisatie werken en onze klant bedienen, gaat jou moeiteloos af. Je hebt een positieve drive en bent in staat om samen met je collega’s een permanente kwaliteitsslag te maken. Daar tegenover staat dat je lastige situaties niet uit de weg gaat en daadkrachtig bent. Dat betekent ook dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Het mag duidelijk zijn dat je affiniteit hebt met dossiercontroles en hoofdzakelijk te maken hebt met “interne” klanten. Wat ga je doen? Onze ambitie is om niet alleen de goede dingen te doen, maar ook om de goede dingen goed te doen. Kort gezegd; jij gaat helpen om de kwaliteit van de uitvoering van de Participatiewet en aanverwante regelingen (nog meer) te verbeteren. Jouw rol is om door middel van kwaliteits- en rechtmatigheidsonderzoeken onvolkomenheden in de uitvoering op te sporen en deze, samen met je collega’s uit het proces Uitkeren of de routes, te corrigeren. Het voorkomen van fouten is een vanzelfsprekendheid en draagt bij aan een excellente dienstverlening. Hoe beter de kwaliteit van de uitvoering des te minder controles en herstel achteraf. Dat houdt in dat je binnen het primaire proces werkzaam bent. Samen met je collega’s van managementcontrol zorg je ervoor dat de controle- en beheersmaatregelen op orde zijn zodat het risico op onrechtmatige of onzekere uitvoering tot een minimum beperkt is. Wat wordt je opdracht
  • Het verrichten van VIC controles, gevraagd en ongevraagd.
  • (Mede) Invulling geven aan de doorontwikkeling van de rechtmatigheidsverantwoording.
  • Het (mede) coördineren van risicoanalyses met daarin controles met betrekking tot rechtmatigheid, doelmatigheid en doeltreffendheid.
  • Het (mede) onderhouden van het contact met onze accountant.
  • Het bewaken van de voortgang van je eigen werkvoorraad. Werkplein Drentsche Aa Werkplein Drentsche Aa voert de Participatiewet en WSW uit voor de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt naar school gaat, werkt, onderneemt of participeert in buurt, wijk, dorp of stad. Daarnaast bieden wij inkomensondersteuning in de vorm van een uitkering. Met onze manier van werken halen we uitstekende resultaten op diverse terreinen. Onze organisatie is continu in ontwikkeling en ambitieus om onze doelstellingen op een effectieve en efficiënte wijze.
  • Minimaal een MBO niveau 4 diploma, bij voorkeur een HBO diploma in relevante richting;
  • Meerjarig werkervaring met VIC controles, (doorontwikkelen van) rechtmatigheidsverantwoording en risicoanalyses;
  • Door werkervaring excellente kennis van sociale zekerheidswetgeving en de daarbij horende geautomatiseerde (proces) systemen;
  • Recente werkervaring binnen een overheidsorganisatie. Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...