Job type: Parttime, Freelance / zzp

Loading ...

Job content

7936 • Rijkswaterstaat Noord-Nederland • Leeuwarden • Tijdelijk (ZZP / Deta) • 16 uur p/w

Voor RWS Noord zijn we op zoek naar een ondernemende medior communicatieadviseur voor 16 uur per week. Voor het Programma Waterkwaliteit en Natuurbeheer Wadden neem je het initiatief en ben je verantwoordelijk voor de productie van communicatiemiddelen. Je produceert niet alleen middelen, maar signaleert voortijdig als er extra inspanningen nodig zijn. Je prikkelt collega’s om vaker en meer te communiceren en je onderhoud daarnaast contact met zowel interne opdrachtgevers als externe partijen. Ben jij de aanpakker die we zoeken? We komen graag met je in contact!

Organisatie

Rijkswaterstaat is een van de beheerders van de Waddenzee. De komende jaren werkt Rijkswaterstaat aan de verbetering van de Waterkwaliteit en het Natuurbeheer in de Wadden. Hiervoor is het Programma Waterkwaliteit en Natuurbeheer Wadden opgezet.

Het Programma Waterkwaliteit en Natuurbeheer Wadden bundelt projecten voor meer samenhang. Denk aan N2000, PAGW, Handhaving, Onderhoud, Communicatie en KRW. Alle disciplines binnen Rijkswaterstaat moeten goed met elkaar samenwerken, elkaar weten te vinden, elkaar (pro)actief betrekken en gebruik maken van elkaars kennis en expertise.

Voor het succes van het programma en het vervolgonderzoek is zorgvuldige communicatie belangrijk. Hiervoor zijn kwalitatief hoogwaardige communicatiemiddelen nodig. Voor het ontwikkelen van deze middelen is RWS op zoek naar een communicatiemedewerker die van aanpakken weet.

Plek in de organisatie
Je maakt onderdeel uit van het Programma Waterkwaliteit- en Natuurbeheer Wadden. Hierin werk je samen met omgevingsmanagers en projectleiders. Je betrekt in de eindfase altijd de programmamanager en secretaris. Je staat onder aansturing van de communicatieadviseur van het programma.

Functie

Als communicatieadviseur voor het Programma Waterkwaliteit en Natuurbeheer Wadden neem je het initiatief en ben je verantwoordelijk voor de productie van communicatiemiddelen. Je produceert niet alleen afgesproken middelen, maar signaleert voortijdig als er extra inspanningen noodzakelijk zijn. Je prikkelt collega’s om vaker en meer te communiceren. Zodoende verbetert de aansluiting met de omgeving.

Het gaat om een breed scala van communicatiemiddelen: persberichten, bewonersbrieven, factsheets, website, schrijven van teksten, verzorgen (zoeken en laten maken) van beeldmateriaal, opmaken, samenstellen en bijhouden van communicatiemiddelen (digitaal, papier), verzorgen voor verzending (digitaal/post – bijhouden adressenbestanden), het organiseren van bijeenkomsten (locatie, inrichting, catering) en het maken presentaties.

In jouw functie heb je veel contacten met interne opdrachtgevers en andere partijen. Je kan snel reageren en acteren op ontwikkelingen en kan met een goed advies de communicatie richting doelgroepen vormgeven.

Functie-eisen

Eisen

  • Je beschikt over HBO- denk en werkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als communicatieadviseur of vergelijkbare functie;
  • Je hebt ervaring met het schrijven van teksten met een journalistieke invalshoek voor een gerichte doelgroep (c.q. bedrijfsjournalistiek).
  • Je hebt ervaring met social media. Dit kan blijken uit prive-gebruik en/of gebruiksmatig;
  • Je hebt ervaring met het organiseren van (digitale) bijeenkomsten. Zowel intern als extern;
  • Je hebt ervaring met het produceren van communicatiemiddelen. Dat kan een nieuwsbrief zijn, websites, flyers, folders, opzetten van een social media account, etc.

Wensen

  • Je hebt affiniteit met de Waddenzee en natuur(beheer);
  • Je bent ondernemend;
  • Je hebt ervaring met het opbouwen en onderhouden van een netwerk;
  • Je bent: zelfstandig, creatief, verbindend, zorgvuldig, flexibel, toont initiatief, kan plannen en organiseren.

Aanbod

Een tijdelijke opdracht voor 16 uur per week. De startdatum is zo spoedig mogelijk en de opdracht loopt tot 31 oktober 2023 (met optie tot 2 x 12 maanden verlenging). De standplaats is Leeuwarden.

Neem voor meer informatie contact op met Inge Nord 06- 41 77 19 76 of Sonny Halverkamps 06- 38 28 75 19 of per mail via inge.nord@onlyhuman.nl of sonny.halverkamps@onlyhuman.nl

Solliciteren kan via de button tot en met woensdag 11 januari 2023, 13:00 uur. We kijken uit naar je reactie!

Recruiter Inge Nord 06-41771976 inge.nord@onlyhuman.nl
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...