medior facilitair medewerker

Politie

View: 101

Location: Kerkrade Limburg

Category: Houseware FMCG

Industry:

Job type: Fulltime, Contract bepaalde tijd

Salary: € 2.144 - € 3.237 per maand

Loading ...

Job content

Ben jij een facilitair medewerker met ervaring? Ben je administratief goed onderlegd en zie je de toegevoegde waarde van jouw werk voor de politie? Team Logistieke Ondersteuning (TLO) zoekt een medior facilitair medewerker voor de locatie in Kerkrade!

Specificaties vacature

Locatie(s):

Kerkrade

Organisatieonderdeel:

Politiedienstencentrum

Vakgebied(en):

Facility

Niveau:

VMBO-KB / MBO 2

Wat ga je doen?

Als medior facilitair medewerker ga je aan de slag met magazijn- en goederenstroombeheer en lever je een bijdrage aan de ondersteuning ten behoeve van Staf Grootschalig en Bijzonder Optreden (SGBO), Team Grootschalig Onderzoek (TGO), evenementen en de ME. Je voert dagelijkse administratie in Planon ten aanzien van bestellingen, goederen ontvangst, opdracht- en werkbonnenadministratie. Je controleert stelselmatig de voorraad aan de hand van voorraadlijsten en signaleert (dreigende) tekorten. Je beoordeelt aanvragen voor (leen)goederen en ondersteunende diensten. Verder organiseer je het onderhoud, keuren, ijken en afstoten van operationele middelen (zoals laserguns, rollenbanken etc.). Tevens ben je inzetbaar bij logistieke ondersteuning voor, tijdens en na calamiteiten en grootschalige optredens zoals een SGBO of TGO. Verder ben je flexibel inzetbaar binnen de verschillende afdelingen van Regionale Facilitaire Services (RFS) en met name binnen de afdeling Team Bedrijfsadministratie (TBA) in Maastricht.

De functie is met name administratief van aard, maar het komt ook voor dat er lichamelijke inspanning is vereist en je werkt soms in avonduren en weekend. Ook draai je mee in de piketdienst.

Waar ga je werken?

Het Regionaal Facilitair Service Team (RFS) van Limburg bestaat uit een Team Bedrijfsadministratie, twee teams Facilitaire Services en een Team Logistiek. Het team geeft uitvoering aan de facilitaire ondersteuning van de operatie op het gebied van diensten (schoonmaak, catering, afval, beveiliging), huisvesting (coördinatie dagelijks en meerjarenonderhoud en beheer van de panden, werkplekken, verhuizingen, projecten), beheer voertuigonderhoud en ondersteuning bij calamiteiten.

Team Logistiek (20 fte) is een gezellig, hardwerkend team en is gevestigd in Kerkrade en Evertsoord. De samenwerking met Team Bedrijfsadministratie is groot, je bent daarom met regelmaat ook werkzaam in Maastricht om werkzaamheden af te stemmen en kennis over te dragen.

Wie ben jij?

Een ervaren facilitaire medewerker, die de toegevoegde waarde van facilitaire ondersteuning ziet voor het politiewerk: dat ben jij. Je bent goed administratief onderlegd en je hebt ruime ervaring met het werken met verschillende systemen. Je bent flexibel in het werken op verschillende afdelingen en meerdere locaties binnen de Eenheid Limburg. Je bent een betrokken en zelfstandige medewerker, maar ook een teamplayer. Je neemt initiatief in het zoeken naar oplossingen en bent communicatief sterk. Daarnaast ben je stressbestendig, accuraat en flexibel ingesteld. Ook ben je in staat fysiek (zwaar) werk te verrichten.

Verder vragen wij:

  • een mbo 2-diploma;
  • ruime ervaring met Planon of FMIS systemen;
  • ervaring met Office;
  • een rijbewijs (B).

Wat wij bieden

De standplaats is Kerkrade. Er is ruimte voor 2 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.144,- en maximaal € 3.237,- (schaal 5 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker huisvesting, services en middelen C.

Interesse?

Bel of mail met Paul Driessen (06 - 52 31 85 41, paul.driessen@politie.nl) als je meer informatie over de functie wilt hebben.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 25 januari 2023 via de sollicitatiebutton.

Wat verder belangrijk is

  • Een betrouwbaarheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...