Medior Innovation & Technology (IT) Auditor (Freelance/ZZP)

itprojects

View: 106

Update day: 07-05-2023

Location: Castricum Noord-Holland

Category: Other

Industry:

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

 • Medior: Medior: Uitvoeren van IT audits binnen de bank als medior IT auditor. Rond de 5-10 jaar werkervaring, RE-opleiding afgerond.
 • Tarief: max 88€
 • Uren per week: 36h
 • Tot eind 2022 en verlenging is optioneel
Als pragmatisch en onafhankelijk professional heb jij een grote verantwoordelijkheid in het beheersen van IT risico’s binnen onze bank. Jouw scherpe analyses en inzichten zijn hierbij cruciaal. Je onderscheidt je door jezelf continu te blijven ontwikkelen en door het op innovatieve wijze toepassen van data en methoden op het gebied van cultuur en gedrag. Hiermee stimuleer je innovatie en creëren we samen een betere duurzame wereld.

Wil jij een impactvolle bijdrage leveren aan het veilig houden van het financiële stelsel van de bank en daarmee helpen om onze 9.500.000 klanten te beschermen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Jij & jouw functie

Als Innovation & Technology auditor draag je bij aan het verbeteren van de kwaliteit en risicobewustheid van de bank door het uitvoeren van interne audits. Maar je doet meer dan dat. De bank is hard op weg een volledig digitale bank te worden. Het is daarbij van belang om afgewogen en gecalculeerde risico’s te nemen. Doordat IT hier een centrale rol in speelt is jouw kennis en kunde hierbij cruciaal.

Je adviseert het senior management van de bank en analyseert waar de meest impactvolle risico’s liggen. Hiermee draag je bij aan de beheersing van cyber security risico’s, belangrijke compliance thema’s als outsourcing en data management en het waarborgen van de integriteit van onze bank in brede zin. Je krijgt hierbij, samen met je team, veel vrijheid in het bepalen wat de beste weg naar de optimale oplossing is.

Top 3 verantwoordelijkheden
 • Het samen met je collega’s uitvoeren van kwalitatief hoogstaande IT audits en andere onderzoeken en hiermee waardevolle inzichten creëren.
 • Het zijn van een professionele sparringpartner van het senior management door op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen jouw domein.
 • Blijven investeren in je persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden, waaronder het toepassen van innovatieve data en cultuurtechnieken.
Samen bereiken we meer dan alleen

We geloven in de kracht van verschillen. Juist door de verschillen van mensen te combineren worden we een nog betere bank. We zijn dan ook benieuwd naar wat jij toevoegt aan ons team Audit.

‘’Audit ondersteunt mij in mijn verantwoordelijkheid voor mijn klanten door het geven van scherpe analyses met focus op samenwerking, data en houding en gedrag.’’

{Mariëlle Lichtenberg, lid groepsdirectie van de bank}

“Door onze agile manier van werken, liggen de verantwoordelijkheden in de audit teams zelf. Hierdoor heb je vrijheid om zelf te bepalen hoe je je werk uitvoert en creëren we veel verbinding en betrokkenheid tussen collega’s onderling”

{Collega Auditor van de bank}

De 200 collega’s binnen team Audit bundelen de krachten om de kwaliteit en het risicobewustheid van de bank continu te verbeteren. Samenwerken is hierbij onze werkwijze; als 1 onafhankelijk team binnen de bank.

Over ons gesproken: we zijn een all-finance dienstverlener, met 43.822 collega’s actief in 38 landen voor onze ruim 9.500.000 klanten. Met deze klanten, onze leden en partners creëren we maatschappelijke impact en werken we zij aan zij aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Dichter bij huis werken we aan een land waarin gelukkige financieel zelfredzame mensen wonen, werken en ondernemen.

Jij & jouw talent
 • HBO+ of WO werk- en denkniveau;
 • Oplossings- en adviesgericht; complexe analyses op gebied van compliance / KYC kunnen vertalen naar verbetermogelijkheden;
 • Werkervaring in of affiniteit met financiële dienstverlening;
 • Een RE, CISA, CISM, CCSP of gelijkwaardige kwalificatie en werkervaring als (internal) auditor is niet vereist, wel een pré;
 • Een gezonde dosis organisatiesensitiviteit, waardoor je goed de behoeften van de senior stakeholders aanvoelt en hierop acteert;
 • Onafhankelijke denker;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...