Position: Mid-Senior level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Profiel Medior Software Test Engineer

Als je nog niet zoveel ervaring hebt met testautomatisering, maar het wel je interesse heeft en je er graag veel meer over wilt weten en ermee aan de slag wilt, lees deze vacature dan aandachtig. Je werkt heel secuur, want het is jouw taak om softwareoplossingen grondig te testen. Al gaat het om een miniatuurbug, jij kunt hem vinden! Is er iets wat niet helemaal in orde is, of dekt de oplossing het probleem niet (volledig)? Dan merk jij dat en je doet verbetervoorstellen. Je denkt ook mee over het perfectioneren van de apps qua kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Als sommige dingen nog te lastig voor je zijn, is er geen man overboord. Zolang je maar op zoek gaat naar een oplossing, bijvoorbeeld bij je collega’s of online.

Gevraagd Medior Software Test Engineer

Een beetje ervaring met geautomatiseerd testen is voldoende als je leergierig bent

IT heeft je aandacht en je kent programmeertalen zoals Knockout, HTM en Javascript

Je kunt goed zelfstandig werken en bent stressbestendig
  • Net Core, APS.NET en Blazor zijn bekenden van je
Je beheerst de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk en communiceert uitstekend

Postman, Azure DevOps, en andere tools zoals Git hebben geen geheimen voor je, net als SQL Server

Bedrijfsprofiel Medior Software Test Engineer

Dit automatiseringsbedrijf uit Montfoort richt zich op de overheid en vooral op lokaal niveau. Dat kunnen gemeenten zijn, maar ook allerlei diensten. Apps die bestemd zijn voor het bedrijfsleven sluiten vaak niet aan op de wensen van de overheid en dit jonge bedrijf springt daarop in. Door goed naar de opdrachtgever te luisteren ontstaan er apps die voldoen aan de behoeften van de desbetreffende organisatie. Enkele voorbeelden zijn: applicaties die toegepast kunnen worden bij een verandering van een wet die de gemeente of dienst vaak nodig heeft, ondersteuning bieden als een administratieve afdeling niet kan functioneren als gevolg van een griepgolf, noem maar op. De geboden softwareoplossingen kunnen zelfs voor een besparing zorgen, zijn vanzelfsprekend gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren. Kortom: mensen worden blij van deze software, inclusief de belastingbetaler.

Het bedrijf verzorgt ook trainingen en adviseert omtrent automatisering. De werkzaamheden worden uitgevoerd in het fraaie kantoor óf bij de opdrachtgever. Het pand is uitstekend bereikbaar per auto of ov. Je werkt in een klein team met een prettige ambiance. De aanwezige medewerkers lunchen elke dag samen. Er is gelegenheid om te sporten, als je wilt onder leiding van een professional. Je sluit de week af met een populaire vrijdagmiddagborrel.

Arbeidsvoorwaarden Medior Software Test Engineer

Zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden , salarisrange tussen € 3800,- en € 4600,- obv 40 uur

Een goed salaris dat past bij je leeftijd en ervaring

Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden

Een werkweek tussen de 32 en 40 uur

Je krijgt alle gelegenheid om je persoonlijk en beroepsmatig verder te ontwikkelen

Flexibele werktijden zijn bespreekbaar

Het nemen van initiatieven krijgt ruim baan

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...