Job type: Parttime, Freelance/ZZP

Loading ...

Job content

Medisch Maatschappelijk werker ziekenhuis

Wat ga je doen?

Als bedrijfsmaatschappelijk werker ben jij in staat overstijgend te denken en vind je het een uitdaging een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het bedrijfsmaatschappelijk werk binnen het ziekenhuis.

Als Bedrijfsmaatschappelijk werker bied je medewerkers begeleiding, ondersteuning en advies bij psychosociale en sociale problematiek. Wij werken zowel volgens het preventief als curatief beleid.

Het Ziekenhuis realiseert patiëntgerichte topklinische zorg. Binnen het ziekenhuis staat innovatie op het gebied van zorg voorop en vanuit jouw rol lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. Open, betrokken en betrouwbaar zijn hierbij sleutelwoorden.


Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening aangevuld met een Post HBO opleiding bedrijfsmaatschappelijk werk.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring bij voorkeur in een setting binnen de gezondheidszorg.
  • In deze functie wordt van je verwacht dat je overstijgend kunt denken.
  • Je stelt je klantgericht, doortastend, flexibel en zelfstandig op. Verder ben je in staat je snel een beeld te vormen van een situatie en met de medewerker tot afspraken te komen. Dit alles terwijl de medewerker zich begrepen en erkend voelt in zijn persoon en zijn situatie.
  • Omdat je met veel andere gezondheidswerkers te maken hebt, is het van belang dat je in staat bent om je samenwerkingsnetwerk op te bouwen en te onderhouden. Je hebt uitstekende communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden we jou?

  • Salaris conform CAO ziekenhuizen en ervaring;
  • Vanuit Zorgzuster heb je een vast aanspreekpunt die je begeleidt tijdens je opdracht;
  • Een uitdaging binnen een topklinisch ziekenhuis;
Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...