Salary: Tot € 3.468 per maand

Loading ...

Job content

Hier kom je te werken

De kinderafdeling bestaat uit 3 units: neonatologie, pediatrie en de kinderdagbehandeling. De afdeling neonatologie biedt ruimte aan 18 neonaten vanaf 30 weken en boven 1000 gram. De pediatrie afdeling biedt ruimte aan 18 kinderen van 0 t/m 18 jaar van diverse specialismen. De kinderdagbehandeling is op twee locaties aanwezig en biedt ruimte aan totaal 15 kinderen van 0 t/m 18 jaar van diverse specialismen. De zorgverlening geschiedt binnen een veilig en therapeutisch klimaat. Er wordt gewerkt vanuit de visie FCC (family centered care).
De werkzaamheden zullen voornamelijk op locatie Utrecht plaatsvinden.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

De medisch pedagogisch zorgverlener (MPZ) is werkzaam op alle bovengenoemde units en kan in consult worden gevraagd door andere afdelingen waar kinderen komen (bv. SEH, Allergologie). Het takenpakket is zeer divers. De MPZ-er is in staat om gezinsgericht, pedagogische en psychosociale begeleiding aan patiënten en hun ouders te kunnen geven en bewaakt het leefklimaat voor patiënt en ouders.
Daarnaast levert de MPZ-er op creatieve en innovatieve manier een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling in brede zin.
Kortom: wij zoeken een pittige, gezinsgerichte medisch pedagogisch zorgverlener die creatief en innovatief werkt. De kandidaat is goed in staat om op tactische, stimulerende en motiverende wijze om te gaan met patiënten en hun ouders, collega’s en andere disciplines.

Dit bieden wij

  • Veel afwisseling in zorg en behandelingen
  • Een collegiale en informele werksfeer
  • Een salaris volgens FWG-groep 45 (max. € 3.468,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
  • We zoeken iemand voor een 0-uren contract waarbij we voornamelijk op de vrijdagen en soms in de weekenden iemand nodig zullen hebben.

Dit heb je in huis

  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding (SPH of pedagogiek) met een voorkeur werkervaring als MPZ in het ziekenhuis.
  • Je bent gezinsgericht, creatief, zelfstandig, innovatief en communicatief vaardig. Zelfstandigheid is hierbij van belang omdat je soms alleen staat als MPZ-er
  • Je beheerst basale kennis van de meest voorkomende ziektebeelden en kennis van de ontwikkelingspsychologie van kinderen
  • Je hebt inzicht in de gevolgen van ziekte, opname of behandeling op kinderen en ouders
  • Je houdt je op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en past deze toe in de werksituatie.

Zo solliciteer je

Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als medisch pedagogisch zorgverlener? Solliciteer dan direct op deze vacature via het online sollicitatieformulier.

Voor of direct na het arbeidsvoorwaardengesprek vragen wij twee referenties na.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...