Meewerkend Teamhoofd Gipskamers

St. Antonius Ziekenhuis

View: 131

Update day: 01-11-2023

Location: Nieuwegein Utrecht

Category: R & D Science

Industry: Gezondheidszorg

Loading ...

Job content

Een leuke baan binnen het kloppende hart van het ziekenhuis. Als meewerkend teamhoofd van de gipskamers van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, Utrecht en Woerden ben jij de verbindende factor tussen het team, de spoedeisende hulp, de OK en andere afdelingen. Wij bieden je een baan voor 32-36 uur per week waarin je jezelf nog volop kan ontwikkelen.
In deze veelzijdige baan combineer je jouw werk als gipsverbandmeester met het aansturen van het team. Twee dagen per week sta je op de werkvloer als gipsverbandmeester om gipsverbanden aan te leggen, te controleren of te verwijderen. Je hebt je eigen spreekuren voor chirurgie, orthopedie en revalidatie en daarnaast maak je deel uit van het multidisciplinair diabetisch voetenspreekuur. Ook verricht je werkzaamheden voor de Maartenskliniek, die gevestigd is in de locatie Woerden. Circa een dag per week besteed je aan het aansturen van het team, dat naast jou bestaat uit 10 gipsverbandmeesters, 3 assistent-gipsverbandmeesters, 1 collega in opleiding en nog een administratief medewerker. Elke dag zet jij al je enthousiasme en energie in en zorg je dat het werk op onze gipskamers op rolletjes verloopt en wij als team kwalitatief hoogwaardige en veilige zorg kunnen bieden. Je creëert een fijne, stimulerende werksfeer en een veilig leerklimaat waarin alle medewerkers met plezier werken en het beste uit zichzelf kunnen halen. Je komt met verfrissende ideeën als je verbetermogelijkheden ziet. Als meewerkend leidinggevende kun jij hier het verschil maken. Je werkt veel samen met het leidinggevend team van de SEH, bestaande uit het afdelingshoofd en drie teamhoofden. Je werkt op alle drie onze locaties.
  • Een zelfstandige en verantwoordelijk baan op een bijzondere afdeling met een fijn team;
  • Een jaarcontract voor 32-36 uur per week met zicht op een vast dienstverband;
  • Een brutomaandsalaris tot maximaal € 4.798,-bij 36 uur per week en afhankelijk van je ervaring (FWG 60 cao-ziekenhuizen);
  • Een 13e maand, een goede pensioenregeling en andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Interessante extra’s via ons Sterk in je Werk-programma;
Jouw werkplek
De gipskamers van het St. Antonius Ziekenhuis maken deel uit van onze SEH-afdelingen en zijn gevestigd op onze locaties in Nieuwegein, Utrecht en Woerden. Er werkt een enthousiast en goed geolied team dat samen de beste patiëntenzorg levert met veel liefde voor het vak. Humor en plezier in ons werk vinden we belangrijk, net als het continu verbeteren van onze zorg. Onze patiënten waarderen onze zorg met een rapportcijfer van 8,35. Dat maakt ons trots en dagelijks zetten wij onze schouders eronder om deze waardering te behouden en versterken.

Aangenaam
Samen zorgen voor de kwaliteit van leven, daar staan onze 6.000 betrokken medewerkers van het St. Antonius Ziekenhuis voor. Naast de beste patiëntenzorg staat innovatie en onderzoek centraal. We zijn niet voor niets een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. En dat stralen we ook graag uit door onze focus te leggen op continue verbetering van onze zorg. Denk aan de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker.
Een daadkrachtige, betrokken persoonlijkheid met lef, ambitie en veel positieve energie. Met jouw verbindende kwaliteiten zoek je actief de samenwerking met collega’s, artsen en andere afdelingen. Je houdt van aanpakken en hebt een frisse kijk op onze werkprocessen. Jouw planmatige en gestructureerde manier van werken komen je daarbij goed van pas. Je bent een inspirerend en stimulerend leidinggevende met oog voor de menselijke maat. Je beschikt over een scherpe analytisch blik en prettige communicatiestijl. Je schakelt soepel tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden en zorgt voor een goede verbinding met het team van de SEH. Daarnaast vragen wij:
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Afgeronde opleiding gipsverbandmeester, VGN-geregistreerd;
  • Enige leidinggevende ervaring;
  • Ervaring met projectmatig werken.

Heb je nog vragen over deze functie? Bel dan met Ramona Stui, Afdelingshoofd SEH & Gipskamer, T 088-3200122. Zij heeft alle details en vertelt je graag meer.

Sollicitatie
Je sollicitatie voor deze baan ontvangen wij graag voor 19 december a.s. via de solliciteerbutton hieronder. Je hoort z.s.m. of we je uitnodigen voor een selectiegesprek.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...