Loading ...

Job content

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een producent van functionele ingrediënten voor de vis-, vlees-, vegetarische en bakkerij-industrie.

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Als menger/ productiemedewerker bedien je een productiemachine en heb je samen met enkele collega’s de verantwoordelijkheid hierover. Om kwart voor 8 begin je de dag met het doornemen van de bon, dan is het belangrijk dat de juiste grondstoffen worden verzameld en gecontroleerd. Je stelt de machines op de juiste manier in en stort de grondstoffen in een menger. Verder controleer je het mengproces van de machines. Daarnaast bestaan je werkzaamheden ook uit het order picken en pallets verzendklaar maken. Hierbij let je goed op de regels van orde en hygiëne.

Je werkdagen zijn van maandag t/m donderdag van 7:45 uur tot 16:15 uur (soms van 6:00 uur tot 18:00 uur i.v.m. piekmomenten). En op de vrijdag tot 15.00 uur

Functie eisen

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste energieke collega die van aanpakken houdt zonder de details uit het oog te verliezen. Daarnaast kan je secuur en punctueel werken. Het zou ideaal zijn als je een heftruck-certificaat hebt, maar dit zou je vanuit de opdrachtgever ook kunnen halen.

Herken jij jezelf in dit profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Locatie

Deventer

Publish date

07.07.2021
Loading ...
Loading ...

Deadline: 16-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...