Microbiologisch Analist

Qlip

View: 99

Location: Zutphen Gelderland

Category: R & D Science

Industry:

Job type: Parttime

Loading ...

Job content

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig en efficiënt uitvoeren van een divers pakket aan microbiologische analyses en het beoordelen/valideren van de resultaten volgens de voorschriften en richtlijnen.

*
Uren:*
28 -40 uur

Locatie:
Zutphen

Opleidingsniveau:
MBO/HBO

*
*
Wat breng je mee?
Onze ideale kandidaat is een klantgericht, initiatiefrijk, flexibel en positief ingesteld persoon. Je werkt zorgvuldig, bent een teamspeler en houdt van resultaatgericht werken. Je beschikt over een afgeronde laboratoriumopleiding op MBO-niveau, bij voorkeur microbiologie en minimaal 2 jaar werkervaring als laborant. Je bent bekend met het werken met kwaliteitssystemen (ISO 17025). Wanneer je ervaring hebt opgedaan met microbiologische/chemische analyses in de levensmiddelensector is dat een pré. Je vindt het geen probleem om eens in de vier à vijf weken een weekend te werken en bent bereidt om in de avonduren te werken. Al jouw overige leuke eigenschappen zijn mooi meegenomen.
*
Hoe ziet de afdeling eruit?*
Binnen het team Microbiologie wordt onderzoek gedaan naar de microbiologische kwaliteit van overwegend melk- en zuivelproducten, zoals bijvoorbeeld rauwe melk, kaas, boter en melkpoeder. Dit onderzoek bestaat uit een divers pakket aan analyses, variërend van kiemgetal tot diverse pathogenen, die uitgevoerd worden binnen de kaders van een geaccrediteerd kwaliteitssysteem (ISO 17025, RvA). Het team bestaat, naast de teamleider, uit ca. 27 medewerkers.

*
*
Wat kan je verwachten?
Een dynamisch, vooruitstrevend, informeel en internationaal georiënteerd bedrijf dat volop in ontwikkeling is en groeit. Als medewerker van Qlip krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Wij bieden een positie in een professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarbij hoort een salariëring in overeenstemming met achtergrond en ervaring met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Op basis van onze bedrijf CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van een fulltime dienstverband:

  • 26 vakantiedagen;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 3,5%;
  • Collectieve pensioenregeling;
  • Regeling woon-werkverkeer
  • Een bedrijfsfitness regeling;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Een actieve personeelsvereniging.

*
Wil je aanvullende informatie?*
Nadere informatie is verkrijgbaar bij Margot te Winkel, Teamleider Microbiologie via 088-7547000.

Soort dienstverband: Parttime

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...