Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Artiflexis op zoek naar een leerling montagemedewerker voor deze fulltime vacature in Alblasserdam. Hier ga jij werken aan jouw carrière in de montage en leer jij alles over het plaatsen van beglazingen! Jij gaat werken aan het monteren van terrasoverkappingen, tuinkamers, balkonbeglazing, glazen wandsystemen en windschermen! Van jouw ervaren collega-monteur leer jij alle ins-en-outs van het vak! Op den duur word jij steeds handiger in het zelfstandig monteren van de beglazingen. Zo ontwikkel jij jezelf langzaam maar zeker tot een ervaren monteur!

Jouw werkdag begint om 7:00 uur in Alblasserdamom vanuit daar samen met een ervaren monteur op pad te gaan naar een nieuwe opdracht. Op maandag start je bijvoorbeeld met een project voor balkonbeglazing en op vrijdag maak je een begin aan een glazen tuinkamer aan de andere kant van het land. Rond 16:00 uur kom je weer terug op de zaak. Je ruimt netjes het gereedschap op en zorgt dat alles weer klaarstaat voor de nieuwe werkdag! Solliciteer direct op deze fulltime vacaturevan leerling montagemedewerkerin Alblasserdamen Artiflexnodigt jou uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie.

Functie-eisen
  • Je hebt geen problemen met werken op hoogte;
  • Je bent gemotiveerd en wilt het vak in de montage graag leren;
  • Je bent fulltime beschikbaar om te werken in de dagdienst;
  • Je hebt een rijbewijs B en kunt zelf op de zaak in regio Alblasserdam komen.
Functie-voorstel
  • Startsalaris tussen de € 2.000 - € 2.350 bruto per maand gebaseerd op kennis en ervaring en fulltime werken in de dagdienst;
  • Salaris dat met jou meegroeit naarmate jij meer ervaring en verantwoordelijkheden krijgt;
  • Leuke teamuitjes en toffe collega’s die jou de kneepjes van het vak leren;
  • Reiskostenvergoeding en vakantiegeld;
  • De mogelijkheid om in praktijk opgeleid te worden tot echte vakman in de beglazing;
  • Uitzicht op een vast contract bij het bedrijf!
Solliciteren op de vacature leerling montagemedewerker en kom bij ons werken in de montage! Stuur nu je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of reageer via de website. Met vragen over deze leerlingfunctie in de montage en beglazing kun je Artiflex bellen op 078-6416080. Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp op 06-15174282.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55tec
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...