Job type: Fulltime

Loading ...

Job content

Deze organisatie is een gerenommeerd automatiseringsbedrijf met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van informatisering en automatisering van bedrijven en industriële processen.
Onze opdrachtgever is een landelijk opererende onderneming met ongeveer 700 werkzame personen welke gespecialiseerd zijn op het gebied van engineering en automatisering (softwareontwikkeling, detachering, procesautomatisering en systeembeheer)

Voor een van hun klanten zijn wij op zoek naar een Medior/Senior .Net ontwikkelaar. Onze klant is een vooruitstrevende IT kennisorganisatie die innovatieve oplossingen biedt voor middelgrote en grote organisaties.
De afdeling waarop de kandidaat komt te werken bestaat uit ruim 100 professionals op het gebied van de Microsoft technologie. De afdeling onderscheidt zich met een eigen ontwikkelstraat en applicatieontwikkeling rondom thema’s als Business Intelligence, Mobility, Content management en CRM. Onze klant is Microsoft Gold Certified Partner.

Beschrijving functie

De werkzaamheden bestaan uit het configureren, installeren, onderhouden en beheren, alsmede het oplossen van problemen van computernetwerken, zowel intern als extern bij onze relaties. De hard- en software oplossingen zijn over het algemeen opgebouwd uit A-merk apparatuur van leveranciers als Compaq, HP, Microsoft e.a.

Het MCSE certificaat is een pré. Het is van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een service gerichte, flexibele mentaliteit. Heb je een opleiding op MBO-HBO niveau en bij voorkeur het MCSE certificaat, en zoek je een gevarieerde baan met een grote mate van zelfstandigheid op een afdeling met een prettige en collegiale werksfeer? Neem dan snel contact met ons op!

Functie-eisen:
Naast kennis van de Microsoft Windows besturingssystemen, ervaring met Exchange en overige backoffice producten, dien je te beschikken over een brede kennis van tcp/ip configuraties, routers, firewalls en diverse randapparatuur.

Interesse?
Wij bieden de juiste kandidaat een prima salaris, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een winstdelingsregeling, pensioenregeling, kostenvergoeding en een bedrijfsauto.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...