Onderhoudsschilder - Dronten

Faber

View: 111

Update day: 07-05-2023

Location: Dronten Flevoland

Category: Production / Operation

Industry: Construction

Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Wat jij gaat doen

Ben jij de schoolbank zat en wil jij leuke dingen gaan doen van jouw geld als schilder? Eindelijk een Playstation kopen, beginnen aan jouw rijbewijs, lekker op vakantie want daar ga jij je geld nu voor verdienen! Faber is the place to be als goede werkgever die jou volledig aanstuurt met de opleiding als schilder én waar jij je volledig kan ontwikkelen tot een zelfstandig schilder!

Wij van Faber heten jou hartelijk welkom als schilder!

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk met een salaris geheel conform de schilder cao. Dus verzekerd van een eerlijk salaris en geen paarse krokodillen achteraf! Wel zo belangrijk!

Mocht je je opleiding als schilder hebben afgerond dan ligt jouw contract al uitgeprint bij Faber klaar. Hoe vet is dat! Geen onzekerheid maar gewoon uitzicht op een vaste aanstelling, handig voor je hypotheek straks!

Al een tijdje uit de schoolboeken en wil je toch dit mooie vak leren? Ook dan ben jij bij Faber van harte welkom!

Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Die werkgever die jou en je ambitie helpt te realiseren en in jou investeert! waarom? Gewoon.... omdat we daarin geloven!

Heb ik je interesse gewekt? Sluit je dan aan bij onze hechte Faber familie!

Functie-eisen

Ben jij de kandidaat

Wij bieden jou een functie als schilder aan die geheel bij jouw wensen past! Geheel vooraf in goed overleg en transparant waar jou wens naar uit gaat. Wij van Faber zoeken de juiste plek voor jou!

Aangezien je veel met klanten in contact staat is een goede beheersing van de Nederlandse taal gewenst. Jij hebt een passende werkervaring met dan genoeg kennis en de juiste diploma’s op zak. Daarnaast heb je er geen problemen mee om zelfstandig of in teamverband te werken.

Ben je nou benieuwd wat wij kunnen bieden of heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact met mij op.

Functie-voorstel

Wat wij bieden

En....Wat jij kan vinden wij bijzonder. Dat belonen we met:
  • Wij bieden jou een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de € 1.600,- en € 2.100,- bruto per periode;
  • Ben jij op zoek naar persoonlijke aandacht? bij ons sta jij op nummer één!;
  • Wij komen bij je langs op locatie of zelfs thuis om eens te horen hoe het met je gaat. En…. wij komen niet met lege handen!;
  • Als jij gelukkig word van een vaste aanstelling dan is Faber de plek waar jij je thuis voelt;
  • Wij geven jou een loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus;
  • Ben jij op zoek naar ontwikkeling? Wij bieden jou opleidingen, zodat jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden nooit stilstaan. En Faber betaald deze voor jou;
  • Zoek jij een bedrijf die binding belangrijk vind? Dan ben je bij Faber aan het juiste adres. Dit doen we met een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel;
  • Wil jij dichtbij huis werken vanwege je sociale leven? Wij hebben werk in jouw omgeving, dus altijd dichtbij huis.
Bij ons kan jij met al je vragen terecht, wij zijn er voor jou!

Dat is wat Faber doet voor jou! Geen paarse krokodillen maar gewoon eerlijk, duidelijk en helder!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over jouw mogelijkheden? Solliciteer dan snel op deze functie als schilder. Voor vragen kun je bellen naar Remco Draisma via 06 82662330 of mailen naar: r.draisma@faberpersoneel.nl. De koffie en wat lekkers staan voor jou klaar!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55tec
Loading ...
Loading ...

Deadline: 21-06-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...