Position: Entry level

Job type: Part-time

Loading ...

Job content

Maak je wereld… én die van hen

Maak Je Wereld, Solliciteer Bij Scalda Op De Volgende Vacatures

Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als onderwijsassistent van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. Wil jij bijdragen aan onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor onze studenten. Geef dan vanuit Scalda betekenis aan die groei en ontwikkeling.

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2022-2023 binnen het team van Start College en Inburgering op de locaties Middelburg, Goes en Terneuzen

Onderwijsassistent (2,4 fte)

In het Start College wordt de entreeopleiding (niveau 1) met een aantal opleidingen van niveau 2 gecombineerd. Studenten van Start College krijgen ruimte om een nog bewuster keuze te maken voor een smalle of brede uitstroomrichting, om zo soepel door te stromen naar een volgend leerjaar of de arbeidsmarkt.

Bij Inburgering begeleiden we studenten naar het inburgeringsdiploma, waar mogelijk gecombineerd met een mbo-opleiding of werk.

Wat ga je doen?

Als onderwijsassistent geef je ondersteuning bij zowel theorie en/of praktijklessen. Daarnaast lever je een bijdrage aan de studentenbegeleiding.

Wat vragen we van je?
  • je werk- en denkniveau is minimaal MBO 4+;
  • je hebt affiniteit met de doelgroep en bent pedagogisch vaardig;
  • je bent ICT vaardig;
  • je kunt goed organiseren;
  • je bent praktisch ingesteld;
  • je bent een teamplayer en houdt van samenwerken;
  • je bent geduldig en hebt aandacht voor (anderstalige) studenten die wat extra nodig hebben;
  • je bent een persoon die kan relativeren en een flexibele (werk)instelling heeft.
Wat bieden we je?

De functie is conform het functieprofiel onderwijsassistent en wordt gewaardeerd in functieschaal 5 (min. € 1.935,00 / max. € 2.729,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract voor een jaar. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden dan wel een benoeming voor onbepaalde tijd in deze functie volgen.

Informatie

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Wouter van Bennekom, teamleider Start College, telefoonnummer: 06-31046538.

De Procedure

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt voor maandag 6 juni 2022 solliciteren.

Een assessment kan onderdeel van de selectieprocedure zijn.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 9 juni 2022 tussen 14.00-17.00 uur in Middelburg.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...