Job type: Fulltime

Salary: Tot € 2.827 per maand

Loading ...

Job content

Vakgebied: Klassenassistent (primair)
Startdatum: Per direct
FTE: 1,0
Type onderwijs:

Functie omschrijving:
Ga jij mee op avontuur met onze leerlingen? n wil jij je inzetten voor onze leerlingen met een speciale behoefte? Dan is MBS Eindhoven op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk:

Onderwijsassistent voor het SO, bovenbouw (fulltime)

Locatie: MBS Eindhoven, Leuvenlaan 23 Wat houdt deze functie in?De leerlingen van onze school hebben een forse leer- en ontwikkelingsachterstand, vaak in combinatie met sociaal-emotionele problematiek en/of autisme. Bij ons start je met de kern van je werk; ondersteunen en begeleiden. Vanaf de start word je gekoppeld aan een maatje met wie je veel optrekt. Daarnaast voer je regelmatig gesprekken met je leidinggevende zodat we je goed kunnen begeleiden. Hierdoor voel jij je snel thuis binnen onze school.

Omvang en inzetbaarheid 40 uur per week

Waar ga je werken?

Met 130 medewerkers verzorgt MBS Eindhoven het onderwijs voor ruim 330 leerlingen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. We bereiden de leerlingen voor op goed burgerschap en een zo zelfstandig mogelijke deelname aan de maatschappij, waar het gaat om wonen, werken en vrijetijdsbesteding.

Wij vinden het belangrijk dat:

jij als medewerker het verschil maakt voor onze leerlingen. Jij wordt de vertrouwenspersoon, die aanstuurt en uitlegt. In het leven van een leerling ben je een belangrijke inspirator.
  • elke leerling zich welkom voelt, wordt gezien. Dat is al te zien bij binnenkomst, de leerling voelt: Jij bent er!
  • het welbevinden van leerlingen voorop staat. Dat is de start van ons onderwijs, de basis om te kunnen bouwen naar de juiste leerroute. Maatwerk is onze kracht.
  • als je een goede dag hebt, hebben leerlingen stappen gemaakt. Je ziet progressie, de leerling heeft zich fijn gevoeld, prettig kunnen werken en kunnen socialiseren.
  • je samen met collegas toewerkt naar een uitstroomprofiel. Je doet het niet alleen. Je hebt elkaar nodig. We vinden het belangrijk dat je weet dat je er niet alleen voor staat. De teams hebben zich doorontwikkeld naar high performing teams. Wij zijn een team waarin we van en met elkaar kunnen leren. Een team met ambitie en doelen voor de leerlingen.
Quote van een enthousiaste leerling: ben jij onze nieuwe vacaturejuf of -meester?

Wat ga je bij ons verdienen?

Je ontvangt een salaris van maximaal 2.827,- (schaal 5, cao PO) naar rato op werktijdfactor en op basis van leeftijd en ervaring. Bij ons zijn er veel mogelijkheden tot het volgen van opleidingen om je te ontwikkelen of door te groeien.

Omschrijving organisatie:
De SSOE-expertisecentra bestaan uit scholen voor speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO), de Externe Dienstverlening (ED), het Autisme Steunpunt Zuidoost-Brabant en het Arbeids Transitie Centrum (ATC).
De drie scholen, de Antoon van Dijkschool in Helmond, de MBS Eindhoven en de Mytylschool Eindhoven, bieden onderwijs aan ruim 570 leerlingen.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...